Klart nu för Ica-affär – ansöker om avnotering

ICA
Foto: Mostphotos
Ica-gruppen ansöker nu om avnotering från börsen och kallar till en extra bolagsstämma. Den kommer att hållas den 3 februari 2022.

Ica-gruppen ansöker nu om avnotering från börsen och kallar till en extra bolagsstämma. Den kommer att hållas den 3 februari 2022.

Den 10 november offentliggjorde Ica-handlarnas Förbund och AMF Pensionsförsäkring AB, genom Murgröna Holding AB sitt offentliga uppköpserbjudande av Ica-gruppen.

20 december kom beskedet att Murgrönas bud accepterats så att man nu har mer än 90 procent av de utestående aktierna och rösterna i Ica-gruppen.
Därmed kan man begära tvångsinlösen av övriga aktier i Ica-gruppen och besluta om att ansöka om avnotering från Stockholms-börsen.

Styrelsen för Ica-gruppen har vidare, på begäran av Murgröna, beslutat att kalla till en extra bolagstämma att hållas den 3 februari 2022 för beslut om bland annat val av styrelse.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil