Felix tar nytt nobelt reklamgrepp

Felix tar nytt nobelt reklamgrepp
En bullebaserad meny när Felix lanserar Nobullemiddagen. Foto: Pressbild Felix
Nobelmiddagen ställs in i coronapandemins år men Felix tar ett nytt kreativt marknadsföringsgrepp genom att satsa på Nobullemiddagen istället.

Nobelmiddagen ställs in i coronapandemins år men Felix tar ett nytt kreativt marknadsföringsgrepp genom att satsa på Nobullemiddagen istället.

När coronakrisen ställer in även den nobla Nobelmiddagen i Stockholm tar Felix ett marknadsföringsgrepp genom att lansera ”Nobullemiddagen”, som man presenterar som en ”unik” meny helt bestående av bullerätter.
En klimatsmart trerättersmeny för hela familjen, sammanfattar norskägda Felix.

– Matkassar med goda ingredienser skickas till kronprinsesssan Victoria, statsminister Stefan Löfven, miljöminister Isabella Lövin och andra gäster som skulle närvarat på plats samtidigt som recepten och menyn finns tillgängliga på felix.se, skriver företaget i en pressrelease.

– På så vis säkerställer Felix att tips på god och hållbar mat kommer alla till del och att såväl ledande politiker och kungligheter som alla oss andra har något att se fram emot i tider präglade av digitala möten och inställda festligheter, tillägger man.

– Alla ska kunna äta hållbart utan att kompromissa med goda smaker och rätter som man är van vid. Inte minst för familjer med barn är det viktigt att klimatsmarta val inte innebär en extra smakbarriär. Därför känns det extra kul med Nobullemiddagen som visar att det går att kombinera lågt klimatavtryck och goda smaker på ett enkelt sätt, säger Thomas Sjöberg, marknadschef Felix.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Coop lanserar nytt matkassekoncept

Coop lanserar en ny matkasse där man kan köpa veckans middagar och komplettera med varor ur hela butikens sortiment, utan bindningstider.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil