Annons

Sveriges bästa magazine sedan 2002.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post

Friends of Adam i nytt samarbete

Smarrig ekologisk chokladtårta! (OBS inte den riktiga produkten.)
Friends of Adam startar ett samarbete med cateringfirman Camillas naturligtvis. Nu erbjuder man rawtårtor i tre smaker i sitt bageri i Bromma.

Friends of Adam återlanserar sitt tårtsortiment. Nu gör man det i ett nytt samarbete med Camillas naturligtvis i Eskilstuna.
Genom samarbetet erbjuder Friends of Adam nu rawtårtor för avhämtning i sitt bageri i Bromma.

– Vi har haft en hög efterfrågan på att återlansera vårt tårtsortiment. Nu kan vi äntligen göra det tillsammans med Camillas naturligtvis, ett bageri som också arbetar med väl utvalda råvaror och med hantverket som grund, säger Sofie Abrahamsson, vd för Friends of Adam.

– I mitt hantverk lägger jag stor vikt vid smaker, texturer och det estetiska. Det är viktigt med kvalitet för mig och att mina råvaror är naturliga och så långt det går även ekologiska, säger Camilla Hoffman, grundare av Camillas naturligtvis.

– Mina rawtårtor har fått ett varmt mottagande i Eskilstuna med omnejd sedan starten för två år sedan. Jag ser verkligen fram emot att samarbeta med Friends of Adam och det ska bli mycket spännande att se hur mina tårtor tas emot i Stockholm, säger Camilla Hoffman.

Tårtorna är, precis som Friends of Adams andra produkter, fria från palmolja, tillsatser och gluten. Dessutom är de fria från raffinerat socker, mjölkprodukter och ägg.
Rawtårtorna kommer att finnas tillgängliga i webbshoppen, där kunden enkelt kan beställa och därefter plocka upp de frysta bakverken i det glutenfria bageriet i Bromma.

Raw-tårtorna kommer inledningsvis att erbjudas i tre smaker: choklad/pecan, mango/passion samt hallon/lakrits.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn

Senaste nytt.

Presenteras av

Annons

Video

VIDEO: Kreativa lösningar

En Sibylla-handlare laddar en drönare med snabbmat. Ett konditori tillverkar ”dassrullar”. I Corona-krisens spår flödar samtidigt kreativiteten.

powered by Typeform

Annons

Annons

Annons

Anmäl dig till branschens bästa

powered by Typeform

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.