Friends of Adam i nytt samarbete

Smarrig ekologisk chokladtårta! (OBS inte den riktiga produkten.)
Friends of Adam startar ett samarbete med cateringfirman Camillas naturligtvis. Nu erbjuder man rawtårtor i tre smaker i sitt bageri i Bromma.

Friends of Adam återlanserar sitt tårtsortiment. Nu gör man det i ett nytt samarbete med Camillas naturligtvis i Eskilstuna.
Genom samarbetet erbjuder Friends of Adam nu rawtårtor för avhämtning i sitt bageri i Bromma.

– Vi har haft en hög efterfrågan på att återlansera vårt tårtsortiment. Nu kan vi äntligen göra det tillsammans med Camillas naturligtvis, ett bageri som också arbetar med väl utvalda råvaror och med hantverket som grund, säger Sofie Abrahamsson, vd för Friends of Adam.

– I mitt hantverk lägger jag stor vikt vid smaker, texturer och det estetiska. Det är viktigt med kvalitet för mig och att mina råvaror är naturliga och så långt det går även ekologiska, säger Camilla Hoffman, grundare av Camillas naturligtvis.

– Mina rawtårtor har fått ett varmt mottagande i Eskilstuna med omnejd sedan starten för två år sedan. Jag ser verkligen fram emot att samarbeta med Friends of Adam och det ska bli mycket spännande att se hur mina tårtor tas emot i Stockholm, säger Camilla Hoffman.

Tårtorna är, precis som Friends of Adams andra produkter, fria från palmolja, tillsatser och gluten. Dessutom är de fria från raffinerat socker, mjölkprodukter och ägg.
Rawtårtorna kommer att finnas tillgängliga i webbshoppen, där kunden enkelt kan beställa och därefter plocka upp de frysta bakverken i det glutenfria bageriet i Bromma.

Raw-tårtorna kommer inledningsvis att erbjudas i tre smaker: choklad/pecan, mango/passion samt hallon/lakrits.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil