Kronfågel skänker mat i Katrineholm

Kronfågel skänker mat i Katrineholm
Ett välsmakande julbord ska det bli även i år för behövande i Katrineholm. Foto: Pressbild Kronfågel
Kronfågel skänker kyckling till Claudias kök i Katrineholm, där Kronfågel har sin produktionsanläggning, som delar ut mat till behövande under julen.

Kronfågel skänker kyckling till Claudias kök i Katrineholm, där Kronfågel har sin produktionsanläggning, som delar ut mat till behövande under julen.

Kronfågels hållbarhetsarbete fokuserar på de områden där vi har störst påverkan och möjlighet att göra skillnad. Som marknadsledande livsmedelsproducent har vi stora möjligheter att ge tillbaka till samhället genom våra produkter, skriver företaget i en pressrelease.
– För tredje året i rad väljer vi att skänka kyckling till Claudias kök i Katrineholm som delar ut mat till de som behöver i jul.

I Valla, Katrineholm finns Kronfågels produktionsanläggning.
– Självklart ska vi hjälpa de som behöver, det är för en god sak, säger Carola Jonsson som varit med och drivit projektet sedan start tillsammans med fler engagerade Kronfågel-kollegor.

Claudias kök har delat ut mat till behövande varje jul de senaste tre åren.
– Det hela började med att jag och en kollega pratade med två farbröder som sa att de inte gillade julen för att det var en så ensam tid. Vi fick också höra om många som inte hade råd att äta. Det kändes ju inte alls bra i våra hjärtan. Vi bestämde oss ganska snabbt för att se vad vi kunde göra, säger kökschefen Anders Johansson på Claudias kök.

Trots pandemin kommer Claudias kök att försöka bidra till god julstämning oavsett förutsättningar. I år kan alla som behöver hämta en matlåda med julmat. Kronfågel sponsrar med kyckling.
 – Vi vill tacka Kronfågel för allt de gör för oss. Ni bidrog till att över 400 personer fick julmat förra året. Vi får se hur många det bli i år.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Annons

Ring eller maila oss

[email protected]

0703451200