Leksands knäckebröd lanserar pizzabotten

Leksands knäckebröd lanserar pizzabotten
Nyheten från Leksands knäckebröd – Knäckepizzabotten ska erövra landet. Foto: Pressbild Leksands knäckebröd
”En pizzabotten som knäcker”? Ja, i vart fall enligt Leksands knäckebröd som nu lanserar en helt ny produkt i form av innovationen Knäckepizzabotten.

”En pizzabotten som knäcker”? Ja, i vart fall enligt Leksands knäckebröd som nu lanserar en helt ny produkt i form av innovationen Knäckepizzabotten.

Leksands fortsätter knäcka vägen framåt och nu lanseras Knäckepizzabotten. Det är som företaget beskrivet det ”unikt tunt med tunn botten och spröda kanter, likt en fin italiensk pizza”.
Knäckepizzabotten är mer konkret ett extra tunt bakat knäcke, specialutvecklat för ett perfekt resultat i ugnen.
Leksands första knäckepizza lanserades 2016 och har nu utvecklats till att botten blir basen i tillagningen, där fantasin bestämmer vilka ingredienser pizzan ska toppas med.

– Knäckepizzan är en riktigt bra produkt att ha hemma i skafferiet. Bara kreativiteten sätter gränser för fyllning och toppningar, så det är ett perfekt sätt att minska matsvinn, menar Leksands knäckebröds marknadschef Annika Sund.
– Har man till exempel en bit lax kvar från gårdagens middag – gör en pizza bianco med creme fraiche, lagrad ost och dill toppad med lite brynt smör så har du en riktigt lyxig måltid, tipsar hon.

– Vi ser en stor trend mot nyttiga och enkla lösningar som går snabbt att tillaga själv hemma. Det känns riktigt roligt att vara först med att lansera ett knäcke som är framtagen specifikt för att användas som pizzabotten, konstaterar Annika Sund.
Brödet är bakat på svensk råg, vatten och en nypa salt, helt utan tillsatser. Ett paket Leksands knäckepizzabotten innehåller 360 gram och kostar cirka 20 kronor.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood satsar på bananmognad

Jämnare mognad, bättre kvalitet och mindre svinn. Det är resultatet av Greenfoods nya bananmognadsanläggning som just nu byggs i Helsingborg.

Grytor bra för mage och tuffa tider

Plånboksvänliga, värmande grytor fungerar perfekt både som lunchmatlåda och för söndagsmiddag, svarar många i en ny undersökning.

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil