Halvtid för Kronfågels utvecklingsprogram

Nu är Kronfågel halvvägs i sitt utvecklingsprogram. | Foto: Pressbild Kronfågel
Kronfågel är nu halvvägs i det utvecklingsprogram för hela företaget som man slog fast inför 2022 och säger sig se framsteg på flera punkter.

I slutet av förra året gjorde Kronfågel en särskild genomlysning av hela organisationen som resulterade i ett utvecklingsprogram för 2022 med tio konkreta åtgärdspunkter inom djuromsorg, hållbarhet och hälsa – utöver bolagets ordinarie hållbarhets- och djuromsorgsarbete. Nu är det halvtid för programmet och flera framsteg kan konstateras, skriver företaget i en pressrelease.

– Vårt djuromsorgsarbete omfattar hela värdekedjan, allt från friska föräldradjur, ruvning och kläckning till stallmiljö, foder och slakt. Det gör att vi ställer oerhört tuffa krav på allt från transporttider, underleverantörer och foderkvalitet till utbildningsnivå för alla som hanterar djuren. Men vi kan alltid bli bättre, säger Fredrik Strømmen, vd för Kronfågel.

Kronfågel gjorde innan årsskiftet en genomlysning av hela företaget vilket resulterade i det utvecklingsprogram för 2022 som man nu är i halvtid med.
– Programmet utgörs av tio åtgärder för att under året förstärka vår verksamhet inom djuromsorg, hållbarhet och hälsa. Några är engångsinsatser och andra pågående projekt där vi har växlat upp takten. Nu i juli när det är halvtid för programmet är det därför glädjande att se att vi redan har flera goda resultat, säger Fredrik Strømmen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil