Annons

Sveriges bästa magazine sedan 2002.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post

Apohem växer på alla fronter

Apohems vd Gustav Hasselgren och logistikchefen Anette Muhlback i de nya lokalerna. | Foto: Pressbild
Nätapoteket Apohem växer, flyttar till nytt lager i Årsta och dubblerar personalstyrkan. ”Ett stort och viktigt steg”, konstaterar Gustav Hasselgren.

Nätapoteket Apohem växer kraftigt, och har en stark start på året bakom sig, meddelar man i en pressrelease kring det faktum att man i höst flyttar till ett nytt e-handelslager i år.
Där blir man granne med koncernsyskonen Willys, Hemköps och Mat.se:s e-handelslager, vilket skapar utrymme för synergier. Samtidigt mer än dubbleras personalstyrkan.

Lagret i Årsta är ett av Stockholms mest centrala e-handelslager. Just nu renoveras det, byggs om och byggs ut för att ännu bättre möta den ökade efterfrågan inom e-handeln.
Den totala lagerytan för Apohem blir drygt 2 500 kvadratmeter, vilket ger kapacitet för en fortsatt tillväxt – och potential för synergier.

Flytten – Flytten till Årsta är ett stort och viktigt steg för Apohem, konstaterar företagets vd Gustav Hasselgren. Flytten sker under hösten, men redan nu börjar Apohem att rekrytera personal för den fortsatta expansionen.

– Vi inleder med att rekrytera en lagerchef. Vi kommer även att rekrytera både farmaceuter, ett flertal lagermedarbetare och nya kollegor inom försäljning, marknad och kundtjänst. Tillväxten innebär att vi under året mer än fördubblar Apohems personalstyrka, säger Gustav Hasselgren.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn

Senaste nytt.

Presenteras av

Annons

Video

VIDEO: Kreativa lösningar

En Sibylla-handlare laddar en drönare med snabbmat. Ett konditori tillverkar ”dassrullar”. I Corona-krisens spår flödar samtidigt kreativiteten.

powered by Typeform

Annons

Annons

Annons

Anmäl dig till branschens bästa

powered by Typeform

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.