Lilla skafferiet får stora betyget

Lilla skafferiet får stora betyget
Foto: Mostphotos
Lilla skafferiet i Bjurholm och Ica nära i Täfteå får högsta betygen bland Postnords ombud i Västerbottens län, skriver företaget i en pressrelease.

Lilla skafferiet i Bjurholm och Ica nära i Täfteå får högsta betygen bland Postnords ombud i Västerbottens län, skriver företaget i en pressrelease.

Postnord fortsätter att skapa regional uppmärksamhet genom att pytsa ut vilka Postnord-ombud i respektive län som fått högst betyg av dem som utnyttjar deras tjänster.
Nu har turen kommit till Västerbotten och där är det Lilla skafferiet i Bjurholm och Ica nära i Täfteå som betygsatts högst av paketkunderna.

I Postnords app kan alla som hämtat ut ett paket hos ett postombud betygsätta sitt besök, ett betyg som sedan lagras internt i verksamheten.
För Västerbotten är alltså Lilla skafferiet i Bjurholm högst rankat med ett snittbetyg på 4,91 av 5 baserat på 218 omdömen.

Snittbetyget är lika högt för Ica nära Täfteå som har fått 108 omdömen.
Postnords chef för retailområde nord, Annette Santner, gläds över resultatet, men är inte förvånad över den uppskattning som ombudet fått under året. 

– Både Lilla skafferiet och Ica nära Täfteå har alltid varit väldigt uppskattade ombud och det är roligt att se så fina omdömen från kunderna, säger Annette Santner.

Högst rankade Postnord-ombud i Västerbotten
Lilla skafferiet, Bjurholm: medel 4,91 med 218 omdömen
Ica nära Täfteå: medel 4,91 med 108 omdömen
OKQ8 Ånäset: medel 4,88 med 173 omdömen
Ica nära Bygdeå: medel 4,86 med 101 omdömen
Ica nära Bågen, Umeå: medel 4,85 med 282 omdömen

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Dansukker utökar sitt svenska sortiment

Dansukker utökar sitt ”Från Sverige”-märkta sortiment när Brun farin strö från oktober får det blågula märket på sin förpackning i dagligvaruhandeln.

Snabbleverantör snabbt i konkurs

Stockholms-baserade budföretaget Vembla har behövt ökat kapitaltillskott men slänger nu in handduken och har försatts i konkurs vid tingsrätten.

Färdigcyklat inne i en Ica-butik till

Ica Supermarket i Åkers Styckebruk, Strängnäs, har förbjudit elsparkcyklar inne i sin butik. Tidigare gjorde en Ica-butik i Östersund samma sak.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil