Tredubblar mitt i krisen

När vi inte kan träna som vanligt och många gym och träningsanläggningar är stängda – samtidigt som många av oss är hemma och inte kan jobba normalt – då tränar vi också mer hemma. | Foto : MostPhotos
Det går inte dåligt för alla i coronakrisen. Zidcore, som säljer fitnessprodukter online, har tredubblat svenska försäljningen sedan virusutbrottet.

När vi inte kan träna som vanligt och många gym och träningsanläggningar är stängda – samtidigt som många av oss är hemma och inte kan jobba normalt – då tränar vi också mer hemma. För e-handelsföretaget Zidcore ger det en försäljningsexplosion under coronapandemin.

Zidcore säljer fitnessprodukter på nätet. Sedan virusutbrottet har man tredubblat den svenska försäljningen.
– Istället för att gå till gymmet bygger många upp sitt eget hemmagym för att på det sättet kunna fortsätta träna utan att utsätta sig för potentiella smittorisker. Den största efterfrågan har varit på produkter som passar för det lilla hemmagymmet, konstaterar bolaget i ett pressmeddelande.

Nu har man rekryterat personal för att klara orderanstormningen och säkra kapaciteten i lager och logistik.
Zidcore är även verksamt i Norge och Danmark och där stiger försäljningen ännu mer än i Sverige. De norska och danska sajterna har en omsättning i mars som överstiger förra årets mars månad 7-8 gånger om.

– Vi förstår att vi är lyckligt lottade att verka i en bransch som påverkats positivt av rådande situation och som dessutom har en extremt hög efterfrågan, konstaterar Zidcore i sin pressrelease.
– Samtidigt är det svårt att glädjas fullt ut när man också är medveten om hur svårt många andra företagare och deras personal har det just nu.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

CBS öppnar sin tredje Coop Mini

Coop butiker & stormarknader, CBS, inviger på fredag sin tredje obemannade butik. Denna Coop Mini öppnar i Gåvsta nordost om Uppsala.

Apotea ska växa så in i Norden

Det är Norden nästa som gäller för nätapoteket Apotea som ska växa via investeringar i norska och finska nätapotek framöver.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil