Tredubblar mitt i krisen

När vi inte kan träna som vanligt och många gym och träningsanläggningar är stängda – samtidigt som många av oss är hemma och inte kan jobba normalt – då tränar vi också mer hemma. | Foto : MostPhotos
Det går inte dåligt för alla i coronakrisen. Zidcore, som säljer fitnessprodukter online, har tredubblat svenska försäljningen sedan virusutbrottet.

När vi inte kan träna som vanligt och många gym och träningsanläggningar är stängda – samtidigt som många av oss är hemma och inte kan jobba normalt – då tränar vi också mer hemma. För e-handelsföretaget Zidcore ger det en försäljningsexplosion under coronapandemin.

Zidcore säljer fitnessprodukter på nätet. Sedan virusutbrottet har man tredubblat den svenska försäljningen.
– Istället för att gå till gymmet bygger många upp sitt eget hemmagym för att på det sättet kunna fortsätta träna utan att utsätta sig för potentiella smittorisker. Den största efterfrågan har varit på produkter som passar för det lilla hemmagymmet, konstaterar bolaget i ett pressmeddelande.

Nu har man rekryterat personal för att klara orderanstormningen och säkra kapaciteten i lager och logistik.
Zidcore är även verksamt i Norge och Danmark och där stiger försäljningen ännu mer än i Sverige. De norska och danska sajterna har en omsättning i mars som överstiger förra årets mars månad 7-8 gånger om.

– Vi förstår att vi är lyckligt lottade att verka i en bransch som påverkats positivt av rådande situation och som dessutom har en extremt hög efterfrågan, konstaterar Zidcore i sin pressrelease.
– Samtidigt är det svårt att glädjas fullt ut när man också är medveten om hur svårt många andra företagare och deras personal har det just nu.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Så vill svenskar fira hållbar jul

Hållbarhet och jul är inga begrepp som direkt kopplar armkrok bland svenskarna. Nu pekar ändå undersökningar på att fler börjar tänka hållbart.

Digitalisering stör inte julen

En ny undersökning visar att de flesta inte tycker att digitaliseringen stör julfirandet – men att många stör sig på ”julskryt” i sociala medier.

Rättelse: Skapar en ny enhet

Tolv av Lekias 170 handlarägda butiker i Sverige och Norge genomför en koncernbildning inom Lekia. Den nya koncernens namn är Lekledaren.

Jättesatsning av Löfbergs i Karlstad

Familjen Löfberg, som äger kafferosteriet med samma namn, gör nu en jättesatsning i Karlstad med, bland annat, ett nytt stort kafferosteri.

Ny formel ska hjälpa med klappar

En ny formel ska hjälpa oss att köpa rätt julklappar, något som enligt en undersökning oroar väldigt många svenskar.

Nya EU-regler för förpackningar

EU har antagit nya regler för förpackningar och avfall från förpackningar. Samtidigt skapar man ett förbud mot s k ”evighetskemikalier”.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil