Karin Bodin tar emot Stora byggpriset 2022

Här tar Karin emot priset | Foto Pressbild
Norrbottens byggmästareförening har utsett Polarbröds koncern-vd Karin Bodin till vinnare av Stora byggpriset 2022 med en prissumma på 75 000 kr.

– Polarbröd, under Karins ledning, är ett mycket uppskattat och välkänt företag i hela Sverige. Deras bröd har de allra flesta ätit med god aptit många gånger. De är mycket duktiga och målmedvetna i sitt arbete med hållbarhet och det mod och den beslutsamhet Karin visade när hon tillsammans med sin ledning beslutade att snabbt bygga upp bageriet igen efter den stora branden är föredömligt, säger Lotta Finstorp, Norrbottens landshövding och även ordförande i juryn.

– Resultatet är ett ännu starkare varumärke, säkrad fortsatt produktion i Älvsbyn och ett ännu mer hållbart företag. Hon är en mycket värdig vinnare av Stora Byggpriset 2022, tillägger Lotta Finstorp.

– Det är jätteroligt att vi utsetts till vinnare av Stora Byggpriset 2022. Jag tar emot denna hedersbetygelse som omfattar alla fantastiska medarbetare i Polarbröd som varit en del av vår återkomst, både i Älvsbyn, Bredbyn och Umeå. Vår snabba väg tillbaka hade inte heller varit möjlig utan fina samarbeten, både i vårt eget bolag Teknisk naskinservice (TMS) och med våra externa partners Hellströms bygg och Norconsult. Nu ska vi se till att fira detta ordentligt tillsammans, säger Karin Bodin.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil