Sats öppnar center i Lidingö centrum

Sats öppnar center i Lidingö centrum
Foto: Mostphotos
Fastighetsägaren Grosvenor Europe har tecknat avtal med träningsföretaget SATS om etablering av ett träningscenter i Lidingö centrum.

Fastighetsägaren Grosvenor Europe har tecknat avtal med träningsföretaget SATS om etablering av ett träningscenter i Lidingö centrum.

Grosvenor Europe, som äger och utvecklar Lidingö Centrum, har som vision att stärka Lidingö Centrums roll som ökärna och därmed Lidingöbornas naturliga mötesplats. Etableringen av ett träningscenter är ett viktigt led i det arbetet.
– Sats är ett mycket starkt varumärke och kommer att göra Lidingö centrum än mer attraktivt för Lidingöborna. Att addera ett högkvalitativt träningscenter till utbudet går i linje med vår strategi för att skapa ett än mer levande centrum under stora delar av dygnet, säger Grosvenor Europes Carl Strufve.

Tidigare i somras presenterade Grosvenor Europe den restaurangsatsning som görs i det hus där det gamla biblioteket tidigare låg.
I lokalerna bredvid varandra etableras dels Bibliothék med ambitionen att skapa Lidingös nya mötesplats, dels hamburgerkedjan Brödernas. För Sats innebär etableringen i Lidingö centrum att kedjan fortsätter att växa i Sverige. Tidigare i år har företaget meddelat att sex nya center i Stockholm, Göteborg och Malmö etableras under 2021 och 2022.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

47 procent fler konkurser i år

Enligt ny statistik från UC har antalet konkurser under januari 2023 varit det högsta på tio år. Samtidigt minskar antalet nya företag kraftigt.

Marknadsför tobaksfri mot gällande lag

Marknadsföring av tobaksfria nikotinprodukter strider på flera punkter mot gällande lag, skriver Dagens juridik som hänvisar till Konsumentverket.

Nu byter Dagab till returpallar

Med start i februari börjar Dagab byta ut alla träpallar mot returpallar från SRS. Det handlar på årsbasis om cirka 1,4 miljoner pallar.

Rusta storsatsar på sin e-handel

Rusta fokuserar om en aning när man nu väljer att satsa mer på sin e-handel. Rusta.com har uppdaterats och fått ny förbättrade funktioner.

Willys öppnar i ny lokal efter brand

Willys öppnar butik i Västerås i nybyggda lokaler efter branden i Erikslund i fjol. Den nya butiken öppnar där den gamla butiken låg.

Arla sänker priset till bönderna igen

För andra gången i år sänker nu Arla det pris man betalar till sina bönder för mjölken. Sänkningen gäller både konventionell och ekologisk mjölk.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil