Sats öppnar center i Lidingö centrum

Sats öppnar center i Lidingö centrum
Foto: Mostphotos

Fastighetsägaren Grosvenor Europe har tecknat avtal med träningsföretaget SATS om etablering av ett träningscenter i Lidingö centrum.

Grosvenor Europe, som äger och utvecklar Lidingö Centrum, har som vision att stärka Lidingö Centrums roll som ökärna och därmed Lidingöbornas naturliga mötesplats. Etableringen av ett träningscenter är ett viktigt led i det arbetet.
– Sats är ett mycket starkt varumärke och kommer att göra Lidingö centrum än mer attraktivt för Lidingöborna. Att addera ett högkvalitativt träningscenter till utbudet går i linje med vår strategi för att skapa ett än mer levande centrum under stora delar av dygnet, säger Grosvenor Europes Carl Strufve.

Tidigare i somras presenterade Grosvenor Europe den restaurangsatsning som görs i det hus där det gamla biblioteket tidigare låg.
I lokalerna bredvid varandra etableras dels Bibliothék med ambitionen att skapa Lidingös nya mötesplats, dels hamburgerkedjan Brödernas. För Sats innebär etableringen i Lidingö centrum att kedjan fortsätter att växa i Sverige. Tidigare i år har företaget meddelat att sex nya center i Stockholm, Göteborg och Malmö etableras under 2021 och 2022.

Dela denna nyhet

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

NYHETER VARJE VARDAG?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Stora brister inom handelns arbetsmiljö

Stora brister inom handelns arbetsmiljö

Bara var tredje butik låter anställda rotera mellan arbetsuppgifter och drygt hälften av dem bryter mot regler om kassaarbete max två timmar i sträck.

Lagar skollunch inom planetens gränser

Lagar skollunch inom planetens gränser

I samarbete med Orklas matkreatörer har skolor i 36 kommuner som mål att under en hel vecka laga skolluncher som håller sig inom planetens gränser.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.