Sats öppnar center i Lidingö centrum

Sats öppnar center i Lidingö centrum
Foto: Mostphotos
Fastighetsägaren Grosvenor Europe har tecknat avtal med träningsföretaget SATS om etablering av ett träningscenter i Lidingö centrum.

Fastighetsägaren Grosvenor Europe har tecknat avtal med träningsföretaget SATS om etablering av ett träningscenter i Lidingö centrum.

Grosvenor Europe, som äger och utvecklar Lidingö Centrum, har som vision att stärka Lidingö Centrums roll som ökärna och därmed Lidingöbornas naturliga mötesplats. Etableringen av ett träningscenter är ett viktigt led i det arbetet.
– Sats är ett mycket starkt varumärke och kommer att göra Lidingö centrum än mer attraktivt för Lidingöborna. Att addera ett högkvalitativt träningscenter till utbudet går i linje med vår strategi för att skapa ett än mer levande centrum under stora delar av dygnet, säger Grosvenor Europes Carl Strufve.

Tidigare i somras presenterade Grosvenor Europe den restaurangsatsning som görs i det hus där det gamla biblioteket tidigare låg.
I lokalerna bredvid varandra etableras dels Bibliothék med ambitionen att skapa Lidingös nya mötesplats, dels hamburgerkedjan Brödernas. För Sats innebär etableringen i Lidingö centrum att kedjan fortsätter att växa i Sverige. Tidigare i år har företaget meddelat att sex nya center i Stockholm, Göteborg och Malmö etableras under 2021 och 2022.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Skedvi bröd får exklusiv märkning

Skedvi bröd får nu en exklusiv märkning av EU. Efter fyra års arbete får man märkningen ”skyddad geografisk beteckning”, SGB.

Lanserar ny hållbar rostningsteknik

Sucafina, Beyers Koffie och CEE presenterar en ny hållbar rostningsteknik för kaffe. Den presenteras idag och ses som ett stort utvecklingssteg.

Det blir Ica som öppnar hos Sture

Ica Sturehallen. Det blir den butik som någon gång under hösten 2026 ger Sturekvarteret en ny dagligvarubutik och då öppna i Sturegallerian.

Lidl bjuder barn på VM-handbollen

VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil