Ica backade i sälj under november

Ica backade i sälj under november
Foto: ICA
Ica-butikerna i Sverige minskade sin försäljning under november jämfört med november månad 2020 och fick totalt se ett minus på 0,5 procent för månaden.

Ica-butikerna i Sverige minskade sin försäljning under november jämfört med november månad 2020 och fick totalt se ett minus på 0,5 procent för månaden.

Ica Nära är den enda kategori hos Ica i Sverige som kan redovisa ett plus under november då man där såg en tillväxt på 0,6 procent jämfört med november månad 2020.
I övrigt var det minus för Maxi (-1,3 procent), Kvantum (-0,3) och Supermarket (-0,2) jämfört med förra årets novembermånad.

Totalt för Icas 1 267 butiker gav november ett minus på 0,5 procenten månad där Ica ändå sålde för 10 432 miljoner kr.
Ser man till årets elva första månader totalt redovisar Ica ett plus på 1,0 procent

– Under november 2021 uppgick försäljningen i ICA-butikerna till 10 432 Mkr exklusive moms, vilket är en minskning med 0,5 procent jämfört med samma månad föregående år. Föregående års försäljning var starkt påverkad av covid-19-pandemin, skriver Ica i en kommentar till siffrorna.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Skedvi bröd får exklusiv märkning

Skedvi bröd får nu en exklusiv märkning av EU. Efter fyra års arbete får man märkningen ”skyddad geografisk beteckning”, SGB.

Lanserar ny hållbar rostningsteknik

Sucafina, Beyers Koffie och CEE presenterar en ny hållbar rostningsteknik för kaffe. Den presenteras idag och ses som ett stort utvecklingssteg.

Det blir Ica som öppnar hos Sture

Ica Sturehallen. Det blir den butik som någon gång under hösten 2026 ger Sturekvarteret en ny dagligvarubutik och då öppna i Sturegallerian.

Lidl bjuder barn på VM-handbollen

VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil