Kexchoklad – en säsong till i svenska fjällen

Foto Pressbild
Nu är Kexchoklad i full gång med både en ny ort och en ny aktivering i de svenska fjällen. ”Kexchokladjakten” fortsätter i Sälen men i år även i Åre.

Den klassiska Kexchokladjakten kommer att fortsätta i Sälen, men nytt för i år är att man nu finns i Åre med både Kexchokladjakten och nyheten Kexchoklad Åre Challenge. 
Deltagarna kan vinna fina priser på samtliga Kexchoklad-stationer och träffa representanter som gör vistelsen i fjällen lite mer ”kexig”, meddelar Cloetta.

– Även säsongen 2022/2023 vill vi välkomna deltagare till den populära Kexchokladjakten, en kombinerad skidorientering och ordjakt som går ut på att leta stora Kexchokladbokstäver i liftsystemet, säger Charlotte Hansson hos Cloetta.

– O för de som gillar att åka mycket skidor, finns vår nya tävling; Åre Challenge. Med Kexchoklad vill vi sprida en positiv energi i backen som skapar nya minnen för både stora och små, tillägger hon.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil