Budbee utmanar Instabox

Efter att ha etablerat sig inom hemleveranser tar Budbee nu ett nytt steg och sätter målet att bli störst inom leveransområdet paketskåp.

Logtech-bolaget Budbee har fram tills nyligen satsat enbart på hemleveranser men väljer nu att vidga verkamheten.
Budbee vill nämligen bli största inom ett annat leveransområde, paketskåpen.

Efter fem år finns Budbee idag på flera orter i Sverige. Danmark, Finland och i hela Nederländerna.
Man har nyligen lanserat erbjudandet hemleverans i mer än 60 nya orter i Sverige och kan därmed nå sex av tio svenskar med leveranser.

I somras inledde företaget ett lyckat pilottest med paketskåpen och nu etableras tjänsten i snabbt tempo.
– Budbee box har varit väldigt uppskattat av privatpersoner, våra e-handelskunder och av butikerna eftersom våra paketskåp fungerar som självhanterande postombud. Butiksägare gillar att kunna identifiera sig som ombud och det ökar butikens service och trafik utan ökad administration, säger Budbees Simon Strindberg.

Budbee har för den nya tjänsten signerat avtal och planerat installation för 200 skåp på ett 40-tal orter i Sverige och har redan under september ställt ut 100 nya boxar.
Ambitionen är att vid årets slut ha 400-500 boxar installerade.
– Målet är att bli marknadsledande även inom boxsegmentet i Sverige. När tiden är rätt etablerar vi även tjänsten på andra marknader där vi är verksamma, avslutar Simon Strindberg.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Skedvi bröd får exklusiv märkning

Skedvi bröd får nu en exklusiv märkning av EU. Efter fyra års arbete får man märkningen ”skyddad geografisk beteckning”, SGB.

Lanserar ny hållbar rostningsteknik

Sucafina, Beyers Koffie och CEE presenterar en ny hållbar rostningsteknik för kaffe. Den presenteras idag och ses som ett stort utvecklingssteg.

Det blir Ica som öppnar hos Sture

Ica Sturehallen. Det blir den butik som någon gång under hösten 2026 ger Sturekvarteret en ny dagligvarubutik och då öppna i Sturegallerian.

Lidl bjuder barn på VM-handbollen

VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil