Citygross inledde året med rekordstark start

Citygross inledde året med rekordstark start
Citygross vd Anders Wennerberg. Foto: Lovisa Karlström
Det börjar bra för Citygross 2021. Januari månad visar en urstark månad för dagligvarukedjan som slår marknaden och ökar försäljningen 12, 6 procent.

Det börjar bra för Citygross 2021. Januari månad visar en urstark månad för dagligvarukedjan som slår marknaden och ökar försäljningen 12, 6 procent.

Det blev en rekordstark januarimånad för Citygross som redovisar en omsättning på 767 miljoner kr januari men framförallt en försäljningsökning på 12,6 procent jämfört med januari 2020.
Dessutom klår man siffrorna för jämförbara butiker där ökningen januari var 12,1 procent.

Citygross hänvisar den starka månaden och de starka försäljningssiffrorna till att kunderna är nöjda med konceptet färskvaruhall och storhandel under samma tak.

– Januari har handlat om att säkra upp vardagen och göra det enkelt att handla hos oss. Corona påverkar fortfarande våra liv och det är otroligt viktigt att både medarbetare och kunder känner sig trygga i våra butiker, säger Citygross vd Anders Wennerberg.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Stark rapport från Clas Ohlson

Clas Ohlson redovisar en stark försäljningsutveckling och förbättrad lönsamhet. ”Lyckats imponerande”, betygsätter koncernchefen.

Karin Andrén ny HR-direktör hos Ica

Karin Andrén har fått jobbet som HR-direktör hos Ica-gruppen. Hon har tidigare jobbat i HR-sammanhang för H&M där hon varit sedan 2011.

Åtta av tio vill ha fysiska julkort

I en undersökning som Postnord presenterar säger åtta av tio svarande lämpligt nog att de helst vill ha julkort och julhälsningar i postlådan.

Hammars julmust vann litet jultest

När Aftonbladet lät elva personer göra ett blindtest av julmust fick Hammars bryggeris julmust med kardemummasmak störst bifall.

Så vill svenskar fira hållbar jul

Hållbarhet och jul är inga begrepp som direkt kopplar armkrok bland svenskarna. Nu pekar ändå undersökningar på att fler börjar tänka hållbart.

Digitalisering stör inte julen

En ny undersökning visar att de flesta inte tycker att digitaliseringen stör julfirandet – men att många stör sig på ”julskryt” i sociala medier.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil