Nu öppnar OLW nya Snacksbutiken lördag

Nu öppnar OLW nya Snacksbutiken lördag
Mycket snack(s) lär det bli när OLW öppnar Snacksbutiken i Filipstad lördag. Foto: Pressbild OLW
På lördag, 23 januari, är det dags. Då öppnar OLW sin första egna butik. Namnet blir inte oväntat Snacksbutiken och plats för etableringen Filipstad.

På lördag, 23 januari, är det dags. Då öppnar OLW sin första egna butik. Namnet blir inte oväntat Snacksbutiken och plats för etableringen Filipstad.

Det blir i värmländska Filipstad norskägda OLW öppnar sin första egna butik för försäljning av snacks.
– Vi på OLW har alltid drömt om att få öppna en egen snacksbutik, hävdar Frida Axelsson som är affärsutvecklare på norska Orkla confectionery & snacks som är den del av Orkla som äger OLW.

– Vi kommer från hjärtat av Värmland där vi producerat våra älskade snacks sedan 1967 så att vi valt att placera butiken i just Filipstad känns både självklart och kul, anser hon.

Tanken är att i butiken inte bara sälja de snacks som OLW producerar utan dessutom lära ut allt som finns av snackshistoria och hur produktionen går till i fabriken.
Den nya butiken öppnar på lördag, 23 januari, och då passar OLW på att lansera några nyheter, som cheez doodles och linschips med jalapeñosmak.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Coops medlemmar stöttar bigårdar

Här kan man snacka om ett rejält bi-drag. Coops medlemmar skänker 1,3 miljoner bin till demonstrationsbigårdar i ett nytt samarbete.

Sales Support firar 30 år

30-årsjubileum. Och 15-årsjubileum. Det är mycket nu för
Sales Support som både firar och tittar framåt.

Arla testar foder för mindre utsläpp

Nu testar drygt 2 500 svenska Arla-kor fodertillskottet Bovaer. Det är ett experiment som syftar till att minska metanutsläppen med cirka 30 procent.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil