Nu öppnar OLW nya Snacksbutiken lördag

Nu öppnar OLW nya Snacksbutiken lördag
Mycket snack(s) lär det bli när OLW öppnar Snacksbutiken i Filipstad lördag. Foto: Pressbild OLW
På lördag, 23 januari, är det dags. Då öppnar OLW sin första egna butik. Namnet blir inte oväntat Snacksbutiken och plats för etableringen Filipstad.

På lördag, 23 januari, är det dags. Då öppnar OLW sin första egna butik. Namnet blir inte oväntat Snacksbutiken och plats för etableringen Filipstad.

Det blir i värmländska Filipstad norskägda OLW öppnar sin första egna butik för försäljning av snacks.
– Vi på OLW har alltid drömt om att få öppna en egen snacksbutik, hävdar Frida Axelsson som är affärsutvecklare på norska Orkla confectionery & snacks som är den del av Orkla som äger OLW.

– Vi kommer från hjärtat av Värmland där vi producerat våra älskade snacks sedan 1967 så att vi valt att placera butiken i just Filipstad känns både självklart och kul, anser hon.

Tanken är att i butiken inte bara sälja de snacks som OLW producerar utan dessutom lära ut allt som finns av snackshistoria och hur produktionen går till i fabriken.
Den nya butiken öppnar på lördag, 23 januari, och då passar OLW på att lansera några nyheter, som cheez doodles och linschips med jalapeñosmak.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood satsar på bananmognad

Jämnare mognad, bättre kvalitet och mindre svinn. Det är resultatet av Greenfoods nya bananmognadsanläggning som just nu byggs i Helsingborg.

Grytor bra för mage och tuffa tider

Plånboksvänliga, värmande grytor fungerar perfekt både som lunchmatlåda och för söndagsmiddag, svarar många i en ny undersökning.

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil