Lanserar sparande med fast ränta

Snart åker du där bak i bilen | Arkivbild MostPhotos
Coops Medmera bank lanserar nu ett nytt sparalternativ i form av Coop fasträntekonto som ska erbjuda högre sparräntor.

Med Coop fasträntekonto är det nu möjligt att dra nytta av ännu högre sparräntor än på sparkonto med rörlig ränta, vilket är perfekt för alla som är villiga att binda sina pengar under en bestämd period, skriver Coop.

Medmera bank tillhandahåller Coop Spara som erbjuder både fasträntekonto och sparkonto med bjussiga räntor och insättningsgaranti.
Alla som kan tänka sig att binda en del av sina sparpengar under en viss tid har nu möjligheten att spara på Coop fasträntekonto och på så vis få möjlighet till en högre sparränta än på vanligt sparkonto med rörlig ränta.

– Fasträntekonto är en efterfrågad sparprodukt hos våra kunder som vi nu är glada att kunna erbjuda. Med Coop Spara kan våra kunder nu spara sina pengar både på sparkonto med rörlig ränta och fria uttag samt på fasträntekonto med möjlighet till en högre ränta, säger Alekh Singh, produktchef hos Medmera bank.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil