Trafikljus håller ordning

Trafikljus för att gå in till butiken? Ja...tydligen.. | Foto av Anatoliy Berislavskiy
Ett trafikljus ska hålla ordning i butiken under coronatider. Rött ljus när det är så många som tillåtet, grönt igen när någon eller några går ut.

Merkurs trafikljus är, menar företaget bakom det, en perfekt kundvärd som håller koll på antal personer som får vistas i en lokal eller butik.
– Ställ in antalet personer som får vistas i lokalen med den medföljande fjärrkontrollen sedan är allt klart, är den enkla instruktionen.

Trafikljuset registrerar antalet personer som passerar stolpen inom en två meters radie. När antalet är uppnått skiftar trafikljuset färg från grönt till rött.
Om någon ändå försöker passera så hörs en summerton. När sedan någon lämnar lokalen så blir det grönt ljus för att släppa in personer igen.

Om företaget Insert Nord:
Säljer utrustning till utdataavdelningar, grafiska industrier, kontor och banker. Bolaget har varit aktivt sedan 1986 och finns med kontor och utställning i Sundsvall.

Trafikljus brukar sällan bli populära men Merkurs fungerar enligt bolaget som en ”perfekt kundvärd”. | Foto: Pressbild

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Så vill svenskar fira hållbar jul

Hållbarhet och jul är inga begrepp som direkt kopplar armkrok bland svenskarna. Nu pekar ändå undersökningar på att fler börjar tänka hållbart.

Digitalisering stör inte julen

En ny undersökning visar att de flesta inte tycker att digitaliseringen stör julfirandet – men att många stör sig på ”julskryt” i sociala medier.

Rättelse: Skapar en ny enhet

Tolv av Lekias 170 handlarägda butiker i Sverige och Norge genomför en koncernbildning inom Lekia. Den nya koncernens namn är Lekledaren.

Jättesatsning av Löfbergs i Karlstad

Familjen Löfberg, som äger kafferosteriet med samma namn, gör nu en jättesatsning i Karlstad med, bland annat, ett nytt stort kafferosteri.

Ny formel ska hjälpa med klappar

En ny formel ska hjälpa oss att köpa rätt julklappar, något som enligt en undersökning oroar väldigt många svenskar.

Nya EU-regler för förpackningar

EU har antagit nya regler för förpackningar och avfall från förpackningar. Samtidigt skapar man ett förbud mot s k ”evighetskemikalier”.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil