Trafikljus håller ordning

Trafikljus för att gå in till butiken? Ja...tydligen.. | Foto av Anatoliy Berislavskiy
Ett trafikljus ska hålla ordning i butiken under coronatider. Rött ljus när det är så många som tillåtet, grönt igen när någon eller några går ut.

Merkurs trafikljus är, menar företaget bakom det, en perfekt kundvärd som håller koll på antal personer som får vistas i en lokal eller butik.
– Ställ in antalet personer som får vistas i lokalen med den medföljande fjärrkontrollen sedan är allt klart, är den enkla instruktionen.

Trafikljuset registrerar antalet personer som passerar stolpen inom en två meters radie. När antalet är uppnått skiftar trafikljuset färg från grönt till rött.
Om någon ändå försöker passera så hörs en summerton. När sedan någon lämnar lokalen så blir det grönt ljus för att släppa in personer igen.

Om företaget Insert Nord:
Säljer utrustning till utdataavdelningar, grafiska industrier, kontor och banker. Bolaget har varit aktivt sedan 1986 och finns med kontor och utställning i Sundsvall.

Trafikljus brukar sällan bli populära men Merkurs fungerar enligt bolaget som en ”perfekt kundvärd”. | Foto: Pressbild

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

CBS öppnar sin tredje Coop Mini

Coop butiker & stormarknader, CBS, inviger på fredag sin tredje obemannade butik. Denna Coop Mini öppnar i Gåvsta nordost om Uppsala.

Apotea ska växa så in i Norden

Det är Norden nästa som gäller för nätapoteket Apotea som ska växa via investeringar i norska och finska nätapotek framöver.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

KOMMER DU IHÅG?

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil