Willys etablerar ny butik i Älvängen

Willys etablerar ny butik i Älvängen
Foto: Willys
Willys ska öppna en butik i Älvängen i Ale kommun, strax norr om Göteborg. Enligt plan öppnar butiken under våren 2022 och hamnar nära E45:an.

Willys ska öppna en butik i Älvängen i Ale kommun, strax norr om Göteborg. Enligt plan öppnar butiken under våren 2022 och hamnar nära E45:an.

Willys har tecknat avtal om att öppna en ny butik i Älvängen i Ale kommun, strax utanför Göteborg. 
Butiken får ett strategiskt läge nära E45:an och etableringen av butiken kommer att innebära cirka 40 nya arbetstillfällen, meddelar kedjan.

Älvängen som område ligger i Ale kommun, drygt tre mil nordost om Göteborg längs med Göta älv.
Det är en expansiv ort som ska utvecklas till en attraktiv småstad med flera bostäder och med kommersiell och offentlig service, meddelar Willys.

– Med den nya butiken kommer vi att täcka in ett nytt område och nå nya kundgrupper i ett växande område. Vi kommer även locka fler kunder från ett större upptagningsområde att handla i Älvängen, säger Tor Gullberg, etableringschef hos Willys.

Den nya Willys-butiken öppnar preliminärt våren 2022. Det blir en butik på cirka 3 100 kvadratmeter i helt nya lokaler som kommer att anpassas till Willys koncept och med bra parkeringsmöjligheter. Butiken kommer även att erbjuda e-handel med hämtstation. Ambitionen är också att butiken ska klara kriterierna för Bra miljöval, Naturskyddsföreningens märkning för livsmedelsbutiker.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Det blir Ica som öppnar hos Sture

Ica Sturehallen. Det blir den butik som någon gång under hösten 2026 ger Sturekvarteret en ny dagligvarubutik och då öppna i Sturegallerian.

Lidl bjuder barn på VM-handbollen

VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

Hemköp Jakobsberg nyinvigt och igång

Nu har Hemköp Jakobsberg öppnat på nytt. Det sker efter en omfattande modernisering. Under tiden har man fått vara i tillfälliga lokaler.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil