Willys etablerar ny butik i Älvängen

Willys etablerar ny butik i Älvängen
Foto: Willys
Willys ska öppna en butik i Älvängen i Ale kommun, strax norr om Göteborg. Enligt plan öppnar butiken under våren 2022 och hamnar nära E45:an.

Willys ska öppna en butik i Älvängen i Ale kommun, strax norr om Göteborg. Enligt plan öppnar butiken under våren 2022 och hamnar nära E45:an.

Willys har tecknat avtal om att öppna en ny butik i Älvängen i Ale kommun, strax utanför Göteborg. 
Butiken får ett strategiskt läge nära E45:an och etableringen av butiken kommer att innebära cirka 40 nya arbetstillfällen, meddelar kedjan.

Älvängen som område ligger i Ale kommun, drygt tre mil nordost om Göteborg längs med Göta älv.
Det är en expansiv ort som ska utvecklas till en attraktiv småstad med flera bostäder och med kommersiell och offentlig service, meddelar Willys.

– Med den nya butiken kommer vi att täcka in ett nytt område och nå nya kundgrupper i ett växande område. Vi kommer även locka fler kunder från ett större upptagningsområde att handla i Älvängen, säger Tor Gullberg, etableringschef hos Willys.

Den nya Willys-butiken öppnar preliminärt våren 2022. Det blir en butik på cirka 3 100 kvadratmeter i helt nya lokaler som kommer att anpassas till Willys koncept och med bra parkeringsmöjligheter. Butiken kommer även att erbjuda e-handel med hämtstation. Ambitionen är också att butiken ska klara kriterierna för Bra miljöval, Naturskyddsföreningens märkning för livsmedelsbutiker.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood satsar på bananmognad

Jämnare mognad, bättre kvalitet och mindre svinn. Det är resultatet av Greenfoods nya bananmognadsanläggning som just nu byggs i Helsingborg.

Grytor bra för mage och tuffa tider

Plånboksvänliga, värmande grytor fungerar perfekt både som lunchmatlåda och för söndagsmiddag, svarar många i en ny undersökning.

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil