Mathem får toppbetyg i 19 av 20 kategorier

Mathem får toppbetyg i 19 av 20 kategorier
Toppbetyg i 19 av 20 kategorier, tre av sju när det gäller hållbarhet är Mathems betyg. Foto: Pressbild
Mathem behåller förstaplatsen hos leverantörerna 2021, skriver e-matsleverantören i en pressrelease baserad på Gradient Benchmarks utvärdering.

Mathem behåller förstaplatsen hos leverantörerna 2021, skriver e-matsleverantören i en pressrelease baserad på Gradient Benchmarks utvärdering.

I en årlig utvärdering genomförd av Gradient Benchmark jämförs sju e-handelsaktörer inom dagligvaror, och i årets utvärdering får Mathem toppbetyg i 19 av 20 kategorier, skriver företaget.
– Det innebär att Mathem behåller förstaplatsen från föregående år, när över 60 av landets ledande leverantörer får poängsätta inom områden som rör bland annat affärsmässighet och nytänkande, konstaterar man.
Undersökningen har genomförts sedan 2015 och i år utvärderas Mathem tillsammans med sju andra e-handelsaktörer inom dagligvaror.

– Att vi får så höga omdömen från våra leverantörer är såklart ett viktigt kvitto för oss på Mathem att vi arbetar på rätt sätt. Att vi har ett bra samarbete med våra leverantörer är direkt avgörande för att vår verksamhet ska fungera, och för att vi ska kunna leverera hög kvalitet till våra kunder, och därför är det alltjämt en prioriterad fråga för oss, säger Mathems inköps- och sortimentsdirektör Julia Lindberg.

Ett utvecklingsområde som utvärderingen visar är Mathems hållbarhetsarbete, där man rankas tre av de sju utvärderade företagen.
– Nu har vi i vår nya hållbarhetsvision satt upp ambitiösa hållbarhetsmål för vår egen verksamhet och vårt sortiment, som att exempelvis fördubbla försäljningen av våra växtbaserade produkter till år 2023. Men vi kravställer även våra leverantörer, säger Julia Lindberg.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil