Mathem får toppbetyg i 19 av 20 kategorier

Mathem får toppbetyg i 19 av 20 kategorier
Toppbetyg i 19 av 20 kategorier, tre av sju när det gäller hållbarhet är Mathems betyg. Foto: Pressbild
Mathem behåller förstaplatsen hos leverantörerna 2021, skriver e-matsleverantören i en pressrelease baserad på Gradient Benchmarks utvärdering.

Mathem behåller förstaplatsen hos leverantörerna 2021, skriver e-matsleverantören i en pressrelease baserad på Gradient Benchmarks utvärdering.

I en årlig utvärdering genomförd av Gradient Benchmark jämförs sju e-handelsaktörer inom dagligvaror, och i årets utvärdering får Mathem toppbetyg i 19 av 20 kategorier, skriver företaget.
– Det innebär att Mathem behåller förstaplatsen från föregående år, när över 60 av landets ledande leverantörer får poängsätta inom områden som rör bland annat affärsmässighet och nytänkande, konstaterar man.
Undersökningen har genomförts sedan 2015 och i år utvärderas Mathem tillsammans med sju andra e-handelsaktörer inom dagligvaror.

– Att vi får så höga omdömen från våra leverantörer är såklart ett viktigt kvitto för oss på Mathem att vi arbetar på rätt sätt. Att vi har ett bra samarbete med våra leverantörer är direkt avgörande för att vår verksamhet ska fungera, och för att vi ska kunna leverera hög kvalitet till våra kunder, och därför är det alltjämt en prioriterad fråga för oss, säger Mathems inköps- och sortimentsdirektör Julia Lindberg.

Ett utvecklingsområde som utvärderingen visar är Mathems hållbarhetsarbete, där man rankas tre av de sju utvärderade företagen.
– Nu har vi i vår nya hållbarhetsvision satt upp ambitiösa hållbarhetsmål för vår egen verksamhet och vårt sortiment, som att exempelvis fördubbla försäljningen av våra växtbaserade produkter till år 2023. Men vi kravställer även våra leverantörer, säger Julia Lindberg.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood och Agtira ökar produktionen

Gurkor som kan säljas direkt efter de plockats från plantan. En oslagbart färsk produkt som producerats på ett hållbart sätt helt med minimal vattenförbrukning.

EVENT: Mariestads satsar mer hållbart

Svenskodlad malt – lyfts först på Scandic. Under 2022 startade Spendrups ett nytt samarbete med Lantmännen, där maltkorn har odlats enligt odlingsprogrammet Klimat & Natur.

Fontana är en av Sveriges bästa

Efter årets medarbetarundersökningar kan Fontana för sjätte året i rad fira certifieringen och titulera sig Great Place To Work®

Vi förändrar påskfirandet

Billigare mat, bättre planering och färre rätter på påskbuffén – så kommer svenskarnas påskfirande se ut, när åtta av tio förändrar sitt firande med anledning av ökade matkostnader.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil