Espresso house i nytt samarbete med Preem

Espresso house i nytt samarbete med Preem
Espresso house flyttar in hos Preem och tanken är förstås att servera många goda koppar kaffe där. Foto: Pressbild Preem

Preems stationer ska servera Espresso houses kaffe. Ett avtal om samarbete har skrivits och samarbetet på stationerna ska riggas under 2021.

Preem meddelar att man har tecknat ett avtal med kaffebolaget Jacobs Douwe Egberts professional.
Det är starten på ett långsiktigt samarbete där Preems stationer ska sälja samma kaffe av premiumkvalitet som idag serveras hos Espresso house.

Såväl Preem som Espresso House gläds över att kunna erbjuda en kaffeupplevelse i absolut toppklass till Preems kunder runtom i landet, konstaterar man i en pressrelease.
– Preem vill erbjuda vägarnas bästa kaffe och är väldigt glada över samarbetet med Espresso house. Vi är övertygade om att det kommer att förstärka vårt redan starka erbjudande inom mat och dryck, säger Marie Bjurling Larsson som är chef för koncept och kategori på Preem.

Det nya samarbetsavtalet innebär att Preem kan erbjuda bland annat klassiskt bryggkaffe, espresso, cappucino och en rad olika tesorter.
Samtliga drycker har samma kvalitet och krav på hållbarhet som i sortimentet på Espresso house.

– Vi är väldigt glada att vi får möjlighet att erbjuda vårt fina kvalitetskaffe till så många som möjligt. Vi vill möta våra gäster där de är och tack vare samarbetet med Preem kan vi nu nå ut till alla bilister längs med de svenska vägarna, konstaterar Espresso houses Johanna Martikainen.

Dela på:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

powered by Typeform
Vegetariskt bacon nysatsning av Tulip

Vegetariskt bacon nysatsning av Tulip

Danish crown foods Sweden lanserar vegetariskt bacon, gjort på potatis och ärtor och en del av företagets klimatmål och vilja till bredare sortiment.

Snällare och godare ledare med en hund?

Snällare och godare ledare med en hund?

Royal canin, som tillverkar hundmat, hälsar Joe Biden välkommen till Vita huset – men utan de politiska undertonerna. Det handlar om Champ och Major…

Osäker kunskap om val av hälsosam mat

Osäker kunskap om val av hälsosam mat

En undersökning Brödinstitutet låtit göra visar att många är osäkra och har dålig kunskap om vilken mat som egentligen är hälsosam och klimatsmart.

4,5 miljoner kr till Bris från Circle K

4,5 miljoner kr till Bris från Circle K

Tre kampanjer under 2020 och ett gott resultat. Circle K kan nu tillsammans med sina kunder lämna över drygt 4,5 miljoner insamlade kronor till Bris.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.