Espresso house i nytt samarbete med Preem

Espresso house i nytt samarbete med Preem
Espresso house flyttar in hos Preem och tanken är förstås att servera många goda koppar kaffe där. Foto: Pressbild Preem
Preems stationer ska servera Espresso houses kaffe. Ett avtal om samarbete har skrivits och samarbetet på stationerna ska riggas under 2021.

Preems stationer ska servera Espresso houses kaffe. Ett avtal om samarbete har skrivits och samarbetet på stationerna ska riggas under 2021.

Preem meddelar att man har tecknat ett avtal med kaffebolaget Jacobs Douwe Egberts professional.
Det är starten på ett långsiktigt samarbete där Preems stationer ska sälja samma kaffe av premiumkvalitet som idag serveras hos Espresso house.

Såväl Preem som Espresso House gläds över att kunna erbjuda en kaffeupplevelse i absolut toppklass till Preems kunder runtom i landet, konstaterar man i en pressrelease.
– Preem vill erbjuda vägarnas bästa kaffe och är väldigt glada över samarbetet med Espresso house. Vi är övertygade om att det kommer att förstärka vårt redan starka erbjudande inom mat och dryck, säger Marie Bjurling Larsson som är chef för koncept och kategori på Preem.

Det nya samarbetsavtalet innebär att Preem kan erbjuda bland annat klassiskt bryggkaffe, espresso, cappucino och en rad olika tesorter.
Samtliga drycker har samma kvalitet och krav på hållbarhet som i sortimentet på Espresso house.

– Vi är väldigt glada att vi får möjlighet att erbjuda vårt fina kvalitetskaffe till så många som möjligt. Vi vill möta våra gäster där de är och tack vare samarbetet med Preem kan vi nu nå ut till alla bilister längs med de svenska vägarna, konstaterar Espresso houses Johanna Martikainen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil