Coops kunder kan stötta

Ett puckat drag från Coop? Nejdå, inte enligt hockeyklubbar som nu kan få stöd den vägen. | Foto: Pressbild
Poäng som går till ungdomsverksamheten och miljömärkt tvättmedel till hockeykläderna. Så ska Coop bidra till att stötta Hockeyallsvenskans klubbar.

Idag börjar Hockeyallsvenskan för säsongen och i samband med det meddelar Coop att man fördjupar sitt samarbete med serien.
Nytt i samarbetet är att Coops medlemmar kan använda sin medlemspoäng för att stötta ungdomsverksamheten i det lag man väljer plus att Coop bidrar med miljömärkt tvättmedel till alla lag i ligan under säsongen.

Tillsammans med Allsvenskan i fotboll och hockeyns högsta serie SHL utgör Hockeyallsvenskan tättrion publikt inom svensk idrott.
Där är nu Coop med som partner inom hållbarhet och adderar att Coops medlemmar kan, genom att skänka av sina medlemspoäng, stötta valfri allsvensk hockeyklubbs ungdomsverksamhet.

– Vi tycker att det här är ett riktigt bra samarbete där alla är vinnare. Det är speciellt viktigt i dessa tider då idrottsrörelsen har det svårt i och med den pågående pandemin, säger Coops Anton Nyman som är chef för strategiska partnersamarbeten.
– Vi ser fram emot en spännande säsong och kommer att se till att våra medlemmar är medvetna om denna möjlighet att stötta sitt lag även fast de inte kan vara på plats säger Nyman.

Fakta/Lagen i Hockeyallsvenskan 2020/2021
AIK
Almtuna
Björklöven
Bik Karlskoga
Vita Hästen
Kristianstad
Modo
Mora
Södertälje
Timrå
Tingsryd
Väsby
Västervik
Västerås

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil