Öppnar sin nordligaste butik någonsin

Arkivbild MostPhotos
Willys fortsätter sin expansion norrut och öppnar sin första butik i Kiruna hösten 2025. Detta blir Willys nordligaste etablering hittills och den första lågprisbutiken av sitt slag i Kiruna.Den nya butiken kommer att ha en yta på drygt 3 200 kvadratmeter.

Butiken placeras i Kirunas nya stadskärna, nära E10, vilket ger enkel tillgång för både bilburna kunder och de som använder kollektivtrafik. Med ett strategiskt läge nära en stor rondell, som fungerar som den nya entrén till Kiruna centrum, förväntas butiken dra många besökare.

Viktig etablering i en expansiv region
– Det är ett väldigt spännande område som vi nu har förmånen att etablera oss i och vi har förstått att det kommer att bli en efterlängtad öppning, säger Heinz Möller, etableringschef på Willys.

I dagsläget finns de närmaste Willys-butikerna vid kusten i Luleå, Kalix och Piteå, men med den nya etableringen i Kiruna tar Willys ytterligare ett steg för att nå fler kunder i norra Sverige.

Ett efterlängtat tillskott
Butiken byggs i en del av nya Kiruna centrum som kommer att präglas av volymhandel. Flera andra spännande aktörer förväntas bli grannar till Willys, vilket ytterligare ökar områdets attraktionskraft. Det kommer också att finnas gott om parkeringsplatser i anslutning till butiken.

Relevans i en tid av stigande kostnader
I en tid med ökande priser och kostnader är Willys erbjudande om ett brett sortiment till låga priser mer relevant än någonsin. Det finns en tydlig efterfrågan på nya Willys-butiker runt om i landet, och den nya butiken i Kiruna är inget undantag.

– Vi är glada över att kunna öppna en butik så här långt norrut och ser fram emot att möta våra nya kunder i Kiruna, säger Heinz Möller.

Med denna etablering i Kiruna fortsätter Willys att stärka sin position som en av Sveriges ledande lågpriskedjor, samtidigt som de bidrar till att öka tillgängligheten av prisvärda livsmedel i norra Sverige.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil