Aqua Nobel ska bli plastfritt under 2021

Aqua Nobels vd Robin Wingårdh
Aqua Nobels vd Robin Wingårdh. Foto: Kristin Dahlberg
Aqua Nobel meddelar att man har tagit beslutet att avveckla sin Pet-verksamhet för att bli plastfritt från och med innevarande år, 2021.

Aqua Nobel meddelar att man har tagit beslutet att avveckla sin Pet-verksamhet för att bli plastfritt från och med innevarande år, 2021.

– Aqua Nobel har tagit beslutet att helt avveckla sin Pet-verksamhet för att bli 100 procent plastfritt från och med 2021, skriver företaget i en pressrelease.
Man kommer nu att satsa fullt på sitt stilla källvatten i dess innovativa Tetra prisma-förpackning som är gjord av 78 procent förnybart material.

– Vi har planerat för en avveckling sedan förra året och tyckte att det var perfekt att gå in i 2021 helt plastfria, säger Aqua Nobels vd Robin Wingårdh.
– Vi vill kunna fokusera all energi på vår hållbara kartong då det ligger rätt i tiden och ligger i linje med våra mål och värden, tillägger han.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil