Flyttar lager till Hässleholm

Bergendahls food flyttar sin lagerverksamhet hit, till Hässleholm. | Foto: Roland Magnusson
Bergendahls food flyttar sin lagerverksamhet i Tumba till Hässleholm. Tolv anställda sägs upp. Flytten är en del i Bergendahls stora åtgärdsprogram.

Bergendahls food offentliggjorde sin plan i tisdags att flytta lagerverksamheten i Tumba till koncernens centrallager i Hässleholm. Tolv anställda i Tumba varslas om uppsägning och förlorar sina jobb.

Nedläggningen i Tumba är en del av det stora åtgärdsprogram som Bergendahls inledde under inledningen av 2020. De fackliga organisationerna är informerade och förhandlingar har inletts. Flytten är tänkt att vara genomförd 31 maj 2020.

– Detta är ett tråkigt besked för medarbetarna i Tumba som gjort ett mycket bra jobb.  Vi har stort behov av att både minska våra kostnader och effektivisera vår logistik. Vi får dessa effekter genom att flytta lagerverksamheten i Tumba till till Hässleholm, säger Bergendahls foods vd Håkan Åkerström.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil