Tre nya butikschefer hos Coop Värmland

Tre nya butikschefer hos Coop Värmland
Foto: Mostphotos
En ny butikschef i Torsby, en ny butikschef i Kristinehamn och en i Vikene. Det handlar om Coop Värmland som fått tre nya chefer som tar över nu.

En ny butikschef i Torsby, en ny butikschef i Kristinehamn och en i Vikene. Det handlar om Coop Värmland som fått tre nya chefer som tar över nu.

Coop Torsby har fått en ny chef när Fredrik Grässjö nu tar över som butikschef.
Fredrik Grässjö började sin butikskarriär i Kristinehamn där han inledde som extraanställd direkt efter att ha gått ut gymnasiet.

Sedan blev Grässjö ställföreträdande chef i Grums för att 2019 ta över som butikschef i Vikene.
I Vikene efterträds han nu som butikschef av erfarna Coop-medarbetaren Karin Klingberg, skriver nwt.se.

Hos Stora Coop i Kristinehamn är Jörgen Beckman ny butikschef.
Beckman är dock varken ny som butikschef eller hos Stora Coop eftersom han innan entrén i Kristinehamn haft motsvarande jobb på Stora Coop på Hammarö.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Foodtech-bolag byter namn och vd

Vertikalodlaren Ljusgårda byter namn till Supernormal Greens och skiftar samtidigt på vd-stolen där grundaren Andreas Wilhelmsson åter tar plats.

”Fryst mat kan ge mindre matsvinn”

Findus, som säljer fryst mat, vill i samband med internationella dagen mot matsvinn, påpeka att fryst mat kan bidra till att minska matsvinnet hemma.

Efter köpet vill Adlibris butikssatsa

Förra hösten köpte Adlibris bokkedjan Pocketshop. Fusionen var klar vid årsskiftet och nu vill Adlibris göra en satsning på fysiska butiker.

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil