Hejaramsor i telefon Coca-Colas nya grepp

Hejaramsor i telefon Coca-Colas nya grepp
Heja Sverige med en Coca-Cola i näven. Så är ambitionen i företagets nya grepp. Foto: Pressbild Coca-Cola
Coca-Cola tar till ett nytt marknadsföringsgrepp genom att erbjuda hejaramsor i telefon under fotbolls-EM och hoppas det ska sälja mer dryck.

Coca-Cola tar till ett nytt marknadsföringsgrepp genom att erbjuda hejaramsor i telefon under fotbolls-EM och hoppas det ska sälja mer dryck.

Som bekant är de publika förutsättningarna för fotbolls-EM annorlunda i år med kvarvarande coronarestriktioner och ett mästerskap utspritt över hela kontinenten.
Då måste man också ta till nya marknadsföringsgrepp för att sälja mer via fotbollen och för Coca-Colas del innebär det, bland annat, en heja-linje.

Det innebär, i all enkelhet, att man kan ringa ett nummer, höra en inspelad förbundskapten Janne Andersson och sedan få lyssna på fyra hejaramsor och en hejaklacksversion av EM-låten ”Flaggan i topp”.

– Coca-Cola är ett självklart val för många när de samlas i sofforna för att heja fram vårt herrlandslag i EM, menar Coca-Colas svenska varumärkeschef Victoria Adolfsson.
– Vi vill därför hjälpa till att maxa upplevelsen och bjuda på den speciella känslan som infinner sig när tusentals människor hejar tillsammans, tillägger hon.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Hemköp Jakobsberg nyinvigt och igång

Nu har Hemköp Jakobsberg öppnat på nytt. Det sker efter en omfattande modernisering. Under tiden har man fått vara i tillfälliga lokaler.

Årets julsnaps äldst i världen

I år lanseras nationalsnapsen Vasa 1628 som årets julsnaps, en snaps som faktiskt kan göra anspråk på att vara världens äldsta sprit.

Dags att inviga nya Hemköp Stadshagen

Nu är det dags för invigning av Hemköp Stadshagen. På onsdag, 29 n9vember, öppnar man butiken, alldeles intill tunnelbanan i Stadshagen.

Tre av fyra ska minska julköpen

Tre av fyra svarande i en ny undersökning säger att de ska dra ned på julklappsköpen detta år. Många slopar julklappar till andra vuxna helt.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil