Pressbyrån expanderar till Kronprinsen

Foto Pressbild
Heimstaden har säkrat ännu en attraktiv hyresgäst för Kronprinsens stadsdelscenter genom att välkomna Pressbyrån till sitt nya läge längs Regementsgatan. Med detta steg blir Pressbyrån den 33:e butiken i stadsdelscentret och ytterligare ett tecken på den pågående förvandlingen av området.

Kronprinsens stadsdelscenter har genomgått en imponerande förvandling på senare tid, där äldre strukturer har omvandlats till moderna och attraktiva platser. Restaurangtorget inom Kronprinsen är nu fullt operativt och längs Mariedalsgatan och Regementsgatan har nya hyresgäster flyttat in med jämna mellanrum. Senaste tillskottet är Pressbyrån.

Pressbyråns nya lokalisering
Pressbyråns nya lokal sträcker sig över 174 kvadratmeter längs Regementsgatan och gränsar till Espresso House och Lindex. Detta utgör en betydande kommersiell händelse då det är första gången Pressbyrån etablerar sig på Kronprinsen.

Sara Escobar, Centrumledare på Heimstaden Sverige, delar sin entusiasm för Pressbyråns nya närvaro: ”Det är såklart jättekul att Pressbyrån flyttar in på Kronprinsen. Deras erbjudande har varit efterfrågat av många och vi tycker att de kompletterar övriga butiker och caféer på ett bra sätt.”

Isak Wondimu, Bygg- och Etableringsdirektör på Reitan Convenience Sverige, franchiseägare till Pressbyrån, uttrycker sin förväntan inför etableringen: ”Det ska bli kul att få öppna upp butiken längs Regementsgatan i Malmö. Kronprinsen är ju en ikonisk byggnad med nära till mycket, så vi hoppas och tror att etableringen blir lyckosam.”

Pressbyråns ankomst till Kronprinsen markerar inte bara ett nytt kapitel för stadsdelscentret utan också en möjlighet för kunder att njuta av en ännu bredare variation av service och bekvämligheter. Med detta steg fortsätter Kronprinsen att vara en central destination för Malmöborna och besökare.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil