Arla-profil ska lyfta Eko

Mikael Palmberg, vd och grundare av Ekologiska säljbolaget och Leif Olausson, ny försäljningschef för foodservice. | Foto: Pressbild

Leif Olausson har rekryterats som ny försäljningschef för Ekologiska säljbolaget med uppdraget att lyfta företagets arbete inom foodservice.

Leif började som trainee på Arla 1985 och har haft flera befattningar som försäljningschef gentemot dagligvaruhandeln, regionchef och direktör för foodservice.
Leif Olausson började jobbet hos Ekologiska säljbolaget i slutet av augusti.

– Att övergå till ett mindre bolag som Ekologiska säljbolaget innebär att jag kan arbeta mer operativt direkt mot våra kunder. Jag ser verkligen fram emot att påverka och driva utvecklingen mot en bättre värld med ekologiska produkter tillsammans med våra uppdragsgivare, säger Leif Olausson.

Dela denna nyhet

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

NYHETER VARJE VARDAG?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Klarna på väg mot nytt miljardförvärv

Klarna på väg mot nytt miljardförvärv

Klarna är på väg att investera i ett nytt företag. Det handlar om ett köp av en tysk jätte och rör sig enligt media om en ny miljardaffär för Klarna.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.