Arla-profil ska lyfta Eko

Mikael Palmberg, vd och grundare av Ekologiska säljbolaget och Leif Olausson, ny försäljningschef för foodservice. | Foto: Pressbild
Ekologiska säljbolaget hjälper ekologiska varumärken att växa och tar nu ett nytt grepp om foodservice genom en chefsrekrytering.

Leif Olausson har rekryterats som ny försäljningschef för Ekologiska säljbolaget med uppdraget att lyfta företagets arbete inom foodservice.

Leif började som trainee på Arla 1985 och har haft flera befattningar som försäljningschef gentemot dagligvaruhandeln, regionchef och direktör för foodservice.
Leif Olausson började jobbet hos Ekologiska säljbolaget i slutet av augusti.

– Att övergå till ett mindre bolag som Ekologiska säljbolaget innebär att jag kan arbeta mer operativt direkt mot våra kunder. Jag ser verkligen fram emot att påverka och driva utvecklingen mot en bättre värld med ekologiska produkter tillsammans med våra uppdragsgivare, säger Leif Olausson.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Skedvi bröd får exklusiv märkning

Skedvi bröd får nu en exklusiv märkning av EU. Efter fyra års arbete får man märkningen ”skyddad geografisk beteckning”, SGB.

Lanserar ny hållbar rostningsteknik

Sucafina, Beyers Koffie och CEE presenterar en ny hållbar rostningsteknik för kaffe. Den presenteras idag och ses som ett stort utvecklingssteg.

Det blir Ica som öppnar hos Sture

Ica Sturehallen. Det blir den butik som någon gång under hösten 2026 ger Sturekvarteret en ny dagligvarubutik och då öppna i Sturegallerian.

Lidl bjuder barn på VM-handbollen

VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil