Icanders ska utveckla Ica

1 april öppnar Icanders, Icas nya koncept för måltidslösningar, sin restaurang och måltidsbutik i Stockholm. Det är en del i Icas arbete med att utveckla sitt måltidserbjudande.

Om en knapp månad är det alltså dags för Ica att öppna restaurang och måltidsbutik i Mood Stockholm, i centrala stan.
Icanders blir namnet och satsningen är ett led i att utveckla måltidserbjudandet för Icas del.

– Kunderna letar efter enkla och snabba måltidsalternativ, och genom att öppna Icanders i ett av det mest konkurrensutsatta lägena i Sverige kan vi få ytterligare fart i att utveckla måltidslösningar. Allt fler Ica-butiker startar restaurang och det här kommer också ge oss ytterligare erfarenheter inom området, säger Anders Svensson, vd för Ica Sverige.

Konceptet ska kombinera inspiration från lanthandeln med en modern restaurang för att utveckla den nya generationens måltidslösningar. Kunderna kan äta i restaurangmiljö, ta med samma mat eller köpa några av Icas varor för att äta hemma.

Icanders kommer att bli den enda restaurangen av det här slaget men delar av konceptet planeras för fler platser i landet i anslutning till Ica-butiker. Maten kommer att ha sitt ursprung i svensk husmanskost men i modern tappning.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil