Tempechips vann i Ät Stockholm 2022

Vinnarna av Ät Stockholm 2022! | Foto Pressbild
Hallstavik Tempe med produkten ”Tempechips på svenska baljväxter” har korats som vinnare av Ät Stockholm 2022.

Ät Stockholms tre jurygrupper med ordförandena Fredrik Eriksson (krögare, Långbro värdshus/Nationalmuseum), Mikael Palmberg (vd, Ekologiska säljbolaget) och Carola Magnusson (grundare, Carolas eko) prisade produkten för sin stora marknadspotential som en hälsosam utmanare inom sitt segment.

På andra plats kom Eat for Change med ”Svensk sambosa” och på tredje plats Kocken & Grisen med den bredbara salamin ”Bre-Hot”. Hallstavik tog en storslam genom att även kamma hem Publikens pris.

– Det betyder så mycket för oss att vinna det här priset, säger Sen Gustafsson på Hallstavik Tempe. Det är verkligen en bekräftelse på att produkten är bra. Nu ska vi växla upp och få ut våra tempechips på fler marknader.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

Nudging ska öka ekoförsäljningen

Under oktober ska ett antal utvalda Ica-butiker arbeta med nudging för att den vägen öka försäljningen av ekologiska varor.

Dålig kunskap om hur mat produceras

Enligt en Sifo-undersökning gjord på uppdrag av Skånemejerier har majoriteten av de tillfrågade personerna låg kunskap om hur mat produceras.

Coop fortsätter sänka för medlemmar

Under fyra veckor med start 2 oktober fortsätter Coop satsningen på sina snart fyra miljoner medlemmar. Ett 70-tal varor får sänkt pris.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil