Urban deli öppnar sin populära takpark idag

Urban deli öppnar sin populära takpark idag
Så här ser det ut igen med start 9 april på Urban delis takpark. Foto: Pressbild
Fredag den 9 april kl 15.00 är det vårpremiär för Urban delis bar på taket på Sveavägen 44. Då öppnar takpark och baren inomhus på taket för alla.

Fredag den 9 april kl 15.00 är det vårpremiär för Urban delis bar på taket på Sveavägen 44. Då öppnar takpark och baren inomhus på taket för alla.

Med digitala beställningar och betalningar och rutiner för att förhindra trängsel står Takpark by Urban deli redo att ta emot gäster för säsongen.
– Detta blir andra säsongen med corona och vi har lärt oss mycket om hur vi ska kunna möta våra gästers efterfrågan om att öppna vår fantastiska bar på Takpark och samtidigt vara ansvarsfulla och följa myndigheternas krav, säger Karin Nordheden, restaurangchef för Urban deli Sveavägen.

Succén från förra året med digital beställning och betalning och servering vid bordet säkerställer att det blir minimal trängsel.
Gästerna kan scanna sin telefon mot QR-koder som finns utsatta på totalt 50 platser i hela takparken.

Genom att scanna koden kommer barmenyerna upp och gästerna kan beställa från sin plats och betala direkt i telefonen. Sedan kommer personalen ut med beställningen så att ingen behöver tappa sin solplats.
Vidare är antal personer som får åka samtidigt i hissen upp begränsat och väl uppe på taket är möblemanget glest placerat så att man har stora ytor att sitta på.

Matutbudet är parkinspirerat med sallader, wraps och smörgåsar fram till Valborg. Då öppnar Takpark upp fler barer utomhus på taket och matutbudet utökas med varma picknickkorgar, bowls och flera fräscha sallader. Från Valborg och över sommaren kommer djs och live-uppträdanden att ta plats på Takpark. Takpark är öppet varje dag mellan 11.30 och 20.30 för luncher, eftermiddagshäng och AW. För den frusna är det möjligt att sitta inomhus på coronasäkert avstånd.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Foodtech-bolag byter namn och vd

Vertikalodlaren Ljusgårda byter namn till Supernormal Greens och skiftar samtidigt på vd-stolen där grundaren Andreas Wilhelmsson åter tar plats.

”Fryst mat kan ge mindre matsvinn”

Findus, som säljer fryst mat, vill i samband med internationella dagen mot matsvinn, påpeka att fryst mat kan bidra till att minska matsvinnet hemma.

Efter köpet vill Adlibris butikssatsa

Förra hösten köpte Adlibris bokkedjan Pocketshop. Fusionen var klar vid årsskiftet och nu vill Adlibris göra en satsning på fysiska butiker.

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil