Urban deli öppnar sin populära takpark idag

Urban deli öppnar sin populära takpark idag
Så här ser det ut igen med start 9 april på Urban delis takpark. Foto: Pressbild

Fredag den 9 april kl 15.00 är det vårpremiär för Urban delis bar på taket på Sveavägen 44. Då öppnar takpark och baren inomhus på taket för alla.

Med digitala beställningar och betalningar och rutiner för att förhindra trängsel står Takpark by Urban deli redo att ta emot gäster för säsongen.
– Detta blir andra säsongen med corona och vi har lärt oss mycket om hur vi ska kunna möta våra gästers efterfrågan om att öppna vår fantastiska bar på Takpark och samtidigt vara ansvarsfulla och följa myndigheternas krav, säger Karin Nordheden, restaurangchef för Urban deli Sveavägen.

Succén från förra året med digital beställning och betalning och servering vid bordet säkerställer att det blir minimal trängsel.
Gästerna kan scanna sin telefon mot QR-koder som finns utsatta på totalt 50 platser i hela takparken.

Genom att scanna koden kommer barmenyerna upp och gästerna kan beställa från sin plats och betala direkt i telefonen. Sedan kommer personalen ut med beställningen så att ingen behöver tappa sin solplats.
Vidare är antal personer som får åka samtidigt i hissen upp begränsat och väl uppe på taket är möblemanget glest placerat så att man har stora ytor att sitta på.

Matutbudet är parkinspirerat med sallader, wraps och smörgåsar fram till Valborg. Då öppnar Takpark upp fler barer utomhus på taket och matutbudet utökas med varma picknickkorgar, bowls och flera fräscha sallader. Från Valborg och över sommaren kommer djs och live-uppträdanden att ta plats på Takpark. Takpark är öppet varje dag mellan 11.30 och 20.30 för luncher, eftermiddagshäng och AW. För den frusna är det möjligt att sitta inomhus på coronasäkert avstånd.

Dela på:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

NYHETER VARJE VARDAG?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Magnus metod ska skapa nya maträtter

Magnus metod ska skapa nya maträtter

Doktoranden Magnus Westling har skapat en metod för att förbättra maträtter och utveckla recept – med början i råvarornas smakkaraktär.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.