Willys öppnar ny butik i Burlöv center

Willys öppnar ny butik i Burlöv center
Foto: Willys
Willys öppnar en butik i Burlöv utanför Malmö. Etableringen sker i klassiska Burlöv center där en cirka 3 000 kvadratmeter stor butik öppnar 2022.

Willys öppnar en butik i Burlöv utanför Malmö. Etableringen sker i klassiska Burlöv center där en cirka 3 000 kvadratmeter stor butik öppnar 2022.

Nu står det klart att en ny Willys-butik ska öppna i Burlöv utanför Malmö och då i klassiska Burlöv center. 
Den nya butiken får ett trafikorienterat läge i populära Burlöv Center, nära de större motor- och pendlingsvägarna. Etableringen av butiken innebär cirka 40 nya arbetstillfällen, skriver Willys.

Centret är under stor omdaning och modernisering där service ska få ännu större plats, men redan idag finns flera butiker, restauranger och serviceaktörer.
– Med den nya butiken i Burlöv stärker vi vår närvaro ytterligare i ett växande område med dess närhet till Malmö. Vi ser stor potential i Burlöv, som är en kommun under utveckling med en kraftig invånartillväxt och hög takt på nyproduktion av bostäder, säger Tor Gullberg, etableringschef på Willys.

Den nya Willys-butiken öppnar preliminärt under hösten 2022.
Butiksytan kommer att bli cirka 3 000 kvadratmeter, i helt nya lokaler som anpassas till Willys koncept.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Marabou stoppas nu av svensk fotboll

Svenska fotbollförbundet väljer att stoppa samarbetet med Marabou sedan dess ägare Mondelez svartlistats av Ukraina för sin verksamhet i Ryssland.

Krav finalist hos Livsmedelspriset

Krav är nominerat som en av tre finalister till Livsmedelspriset, vilket delas ut under Livsmedelsdagarna i Tylösand 21 september.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil