Sofia bjuder på recept för jul, nyår och helg

Sofia bjuder på recept för jul, nyår och helg
Pepparkaka och cheesecake blir det i Sofia Henrikssons tappning. Foto: Pressbild
Inför advent och nyår bjuder Sofia Henriksson, Sveriges mästerkock 2020, på nya recept med Västerbottensost, meddelar företaget i en pressrelease.

Inför advent och nyår bjuder Sofia Henriksson, Sveriges mästerkock 2020, på nya recept med Västerbottensost, meddelar företaget i en pressrelease.

Vad sägs om krämig sill, pepparkakscheesecake eller blinier med löjrom? Frågan ställer Västerbottensost och den som får svara är Sofia Henriksson.
Sofia Henriksson blev känd för svenska folket i samband med sitt deltagande i Sveriges mästerkock 2020, numera syns hon frekvent i programserien Godare där hon inspirerar svenska folket med världens smaker.

Sofia Henriksson är ambassadör för Västerbottensost och har inför glöggkvällar och adventsmingel skapat ett recept på en lättlagad pepparkakscheesecake att imponera på gästerna med.
– Det känns jätteroligt att inför julen få bjuda på min favoritsill, en krämig sill med Västerbottensost som gör succé på julbordet, säger Sofia Henriksson.

Som trevlig förrätt till nyårsafton, eller som ett gott tilltugg till adventsminglet har Sofia tagit fram ett recept med blinier med créme på Västerbottensost.
– Blinierna är så goda! Det är en riktig smakbomb som charmar dem flesta, säger Sofia Henriksson.

Recepten från Sofia och många andra recept inför jul och nyår finns på Västerbottensost hemsida, https://vasterbottensost.com/recept-meny/jul/

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Coops medlemmar stöttar bigårdar

Här kan man snacka om ett rejält bi-drag. Coops medlemmar skänker 1,3 miljoner bin till demonstrationsbigårdar i ett nytt samarbete.

Sales Support firar 30 år

30-årsjubileum. Och 15-årsjubileum. Det är mycket nu för
Sales Support som både firar och tittar framåt.

Arla testar foder för mindre utsläpp

Nu testar drygt 2 500 svenska Arla-kor fodertillskottet Bovaer. Det är ett experiment som syftar till att minska metanutsläppen med cirka 30 procent.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil