Helsingborg får 150 jobb inom e-handeln

Helsingborg får 150 jobb inom e-handeln
Foto: Nowaste Logistics
Nowaste logistics bygger ut med ett nytt lager i Helsingborg. Lagret ska stå klart efter sommaren 2022 och väntas då ge upp till 150 nya jobb.

Nowaste logistics bygger ut med ett nytt lager i Helsingborg. Lagret ska stå klart efter sommaren 2022 och väntas då ge upp till 150 nya jobb.

Nowaste logistics fortsätter alltså sin utbyggnad av e-handelslogistiken genom att satsa på ett nytt lager i Helsingborg.
Nowaste har idag två lager vid Tostarp nära Helsingborg och där jobbar nu 550 personer. Med det nya, tredje lagret skapas ytterligare cirka 150 jobb.

Nowaste har skrivit en avsiktsförklaring med fastighetsbolaget Catena som ska bygga det nya lagret.
Storleken på det blir cirka 15 000 kvadratmeter och totalt har då Nowaste ungefär 80 000 kvadratmeters yta.

– Vi är ett logistikföretag som bygger våra lösningar på mjukvara och hårdvara i absoluta framkant. Vi jobbar mycket med att hitta flexibla och lämpliga automationslösningar för vilka vi då även bygger mjukvaran själva för. Det innebär att vi kan skräddarsy våra processer för hur vi ska hantera, plocka och packa varorna, säger Jesper Brandin, försäljningschef på Nowaste logistics, till sydsvenskan.se.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Dags att inviga nya Hemköp Stadshagen

Nu är det dags för invigning av Hemköp Stadshagen. På onsdag, 29 n9vember, öppnar man butiken, alldeles intill tunnelbanan i Stadshagen.

Tre av fyra ska minska julköpen

Tre av fyra svarande i en ny undersökning säger att de ska dra ned på julklappsköpen detta år. Många slopar julklappar till andra vuxna helt.

Medlemskampanj ska lyfta Coop

Coop lanserar en ny kampanj för att locka fler kunder och stå starka i konkurrensen med bland annat lågprisprofilerade kedjorna Lidl och Willys.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil