Fler gratis släp hos Max

Freetrailer och Max utvidgar samarbetet kring gratis släpvagnar, här hos Max i Löddeköpinge. Foto: Pressbild
Freetrailer och Max burgers utvecklar det samarbete som började i Örebro så att det nu går att låna gratis släp på ytterligare tre orter i landet.

Tidigare i år inledde delningsföretaget Freetrailer ett samarbete med Max burgers. Detta som en förlängning av burgarkedjans arbete med att erbjuda både gäster och allmänheten en service utöver det vanliga.
Först ut var Max i Örebro och nu står det klart att delningstjänsten kommer finnas tillgänglig på ytterligare tre orter runtom i landet.

I Värnamo, Löddeköpinge och Halmstad kommer nu allmänheten kunna låna gratis släpvagnar, där varje mil som körs med släpen även klimatkompenseras.
Släpvagnarna kan lånas utan krav på att handla i restaurangen. Det är kostnadsfritt vid spontan upphämtning och förhandsreservation kostar endast 29 kronor.

Genom ett Bluetooth-lås är släpvagnarna smidiga att hämta och återlämna utan någon fysisk kontakt med uthyrare.
– Vi på Freetrailer är väldigt stolta över samarbetet och hoppas givetvis att allt fler ska inse fördelarna som finns med konceptet, säger Freetrailers Johan Wijkander.

Max burgers hållbarhetsperspektiv speglas även i samarbetet med Freetrailer. Dels genom att bidra till att delningsekonomin växer och genom att klimatkompensera transporterna, där Max burgers kompenserar för varje mil som körs med släpen, konstaterar man i pressreleasen.

– Vi på Max Burgers tar vårt hållbarhetsarbete på stort allvar genom en ständigt pågående analys om hur vi kan bli bättre. En utökning av samarbetet med Freetrailer kändes därför givet, konstaterar Max marknadschef Tobias Karlsson.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

47 procent fler konkurser i år

Enligt ny statistik från UC har antalet konkurser under januari 2023 varit det högsta på tio år. Samtidigt minskar antalet nya företag kraftigt.

Marknadsför tobaksfri mot gällande lag

Marknadsföring av tobaksfria nikotinprodukter strider på flera punkter mot gällande lag, skriver Dagens juridik som hänvisar till Konsumentverket.

Nu byter Dagab till returpallar

Med start i februari börjar Dagab byta ut alla träpallar mot returpallar från SRS. Det handlar på årsbasis om cirka 1,4 miljoner pallar.

Rusta storsatsar på sin e-handel

Rusta fokuserar om en aning när man nu väljer att satsa mer på sin e-handel. Rusta.com har uppdaterats och fått ny förbättrade funktioner.

Willys öppnar i ny lokal efter brand

Willys öppnar butik i Västerås i nybyggda lokaler efter branden i Erikslund i fjol. Den nya butiken öppnar där den gamla butiken låg.

Arla sänker priset till bönderna igen

För andra gången i år sänker nu Arla det pris man betalar till sina bönder för mjölken. Sänkningen gäller både konventionell och ekologisk mjölk.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil