Fler gratis släp hos Max

Freetrailer och Max utvidgar samarbetet kring gratis släpvagnar, här hos Max i Löddeköpinge. Foto: Pressbild
Freetrailer och Max burgers utvecklar det samarbete som började i Örebro så att det nu går att låna gratis släp på ytterligare tre orter i landet.

Tidigare i år inledde delningsföretaget Freetrailer ett samarbete med Max burgers. Detta som en förlängning av burgarkedjans arbete med att erbjuda både gäster och allmänheten en service utöver det vanliga.
Först ut var Max i Örebro och nu står det klart att delningstjänsten kommer finnas tillgänglig på ytterligare tre orter runtom i landet.

I Värnamo, Löddeköpinge och Halmstad kommer nu allmänheten kunna låna gratis släpvagnar, där varje mil som körs med släpen även klimatkompenseras.
Släpvagnarna kan lånas utan krav på att handla i restaurangen. Det är kostnadsfritt vid spontan upphämtning och förhandsreservation kostar endast 29 kronor.

Genom ett Bluetooth-lås är släpvagnarna smidiga att hämta och återlämna utan någon fysisk kontakt med uthyrare.
– Vi på Freetrailer är väldigt stolta över samarbetet och hoppas givetvis att allt fler ska inse fördelarna som finns med konceptet, säger Freetrailers Johan Wijkander.

Max burgers hållbarhetsperspektiv speglas även i samarbetet med Freetrailer. Dels genom att bidra till att delningsekonomin växer och genom att klimatkompensera transporterna, där Max burgers kompenserar för varje mil som körs med släpen, konstaterar man i pressreleasen.

– Vi på Max Burgers tar vårt hållbarhetsarbete på stort allvar genom en ständigt pågående analys om hur vi kan bli bättre. En utökning av samarbetet med Freetrailer kändes därför givet, konstaterar Max marknadschef Tobias Karlsson.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil