Annons

Sveriges bästa magazine sedan 2002.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post

Fler gratis släp hos Max

Freetrailer och Max utvidgar samarbetet kring gratis släpvagnar, här hos Max i Löddeköpinge. Foto: Pressbild
Freetrailer och Max burgers utvecklar det samarbete som började i Örebro så att det nu går att låna gratis släp på ytterligare tre orter i landet.

Tidigare i år inledde delningsföretaget Freetrailer ett samarbete med Max burgers. Detta som en förlängning av burgarkedjans arbete med att erbjuda både gäster och allmänheten en service utöver det vanliga.
Först ut var Max i Örebro och nu står det klart att delningstjänsten kommer finnas tillgänglig på ytterligare tre orter runtom i landet.

I Värnamo, Löddeköpinge och Halmstad kommer nu allmänheten kunna låna gratis släpvagnar, där varje mil som körs med släpen även klimatkompenseras.
Släpvagnarna kan lånas utan krav på att handla i restaurangen. Det är kostnadsfritt vid spontan upphämtning och förhandsreservation kostar endast 29 kronor.

Genom ett Bluetooth-lås är släpvagnarna smidiga att hämta och återlämna utan någon fysisk kontakt med uthyrare.
– Vi på Freetrailer är väldigt stolta över samarbetet och hoppas givetvis att allt fler ska inse fördelarna som finns med konceptet, säger Freetrailers Johan Wijkander.

Max burgers hållbarhetsperspektiv speglas även i samarbetet med Freetrailer. Dels genom att bidra till att delningsekonomin växer och genom att klimatkompensera transporterna, där Max burgers kompenserar för varje mil som körs med släpen, konstaterar man i pressreleasen.

– Vi på Max Burgers tar vårt hållbarhetsarbete på stort allvar genom en ständigt pågående analys om hur vi kan bli bättre. En utökning av samarbetet med Freetrailer kändes därför givet, konstaterar Max marknadschef Tobias Karlsson.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn

Senaste nytt.

Presenteras av

Annons

Video

VIDEO: Kreativa lösningar

En Sibylla-handlare laddar en drönare med snabbmat. Ett konditori tillverkar ”dassrullar”. I Corona-krisens spår flödar samtidigt kreativiteten.

powered by Typeform

Annons

Annons

Annons

Anmäl dig till branschens bästa

powered by Typeform

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.