Hemköp öppnar nytt i Barkarbystaden 2024

Hemköp öppnar nytt i Barkarbystaden 2024
Hemköps etableringschef Thomas Hässledal är nöjd med den nya satsningen. Foto: Pressbild
Hemköp ska öppna en ny butik i Barkarbystaden i västra Stockholm och enligt planen kan den egenägda butiken öppna någon gång under 2024.

Hemköp ska öppna en ny butik i Barkarbystaden i västra Stockholm och enligt planen kan den egenägda butiken öppna någon gång under 2024.

2024 öppnar Hemköp en egenägd butik i nya stadsdelen Barkarbystaden i västra Stockholm.
Butiken får ett bostadsnära läge med utmärkta kommunikationer runt knuten och skapar samtidigt ett 20-tal nya jobb.

Butiken får ett strategiskt läge i framväxande Barkarbystaden som när stadsdelen är klar 2026–2030 enligt plan ska 14 000 nya bostäder byggda och 30 000 invånare.

Hemköpsbutiken får ett centralt läge, i gatuplan till ett bostadshus som ligger i nära anslutning till tunnelbanans blå linje och den planerade nya T-banestationen Barkarbystaden.
Hemköp och fastighetsägaren Åke Sundvall är överens och har skrivit kontrakt, men det är fortfarande för tidigt att säga exakt vad det blir för matbutik.

– Men vi planerar självfallet för en modern butik med inspirerande matglädje och där matälskande kunder ska kunna ta del av Hemköps sortiment för såväl vardag som helg med färskvaror, delidisk och möjlighet till e-handel med click and collect,  säger Thomas Hässledal, etableringschef på Hemköp.
Om allt går som planerat ska butiken vara klar att öppna någon gång under 2024.

Fakta/Hemköp Barkarbystaden, Stockholm
Säljyta: drygt 1 300 kvm
Antal medarbetare: cirka 20
Öppettider: planerat 07.00-22.00 alla dagar
Planerad öppning: 2024

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

47 procent fler konkurser i år

Enligt ny statistik från UC har antalet konkurser under januari 2023 varit det högsta på tio år. Samtidigt minskar antalet nya företag kraftigt.

Marknadsför tobaksfri mot gällande lag

Marknadsföring av tobaksfria nikotinprodukter strider på flera punkter mot gällande lag, skriver Dagens juridik som hänvisar till Konsumentverket.

Nu byter Dagab till returpallar

Med start i februari börjar Dagab byta ut alla träpallar mot returpallar från SRS. Det handlar på årsbasis om cirka 1,4 miljoner pallar.

Rusta storsatsar på sin e-handel

Rusta fokuserar om en aning när man nu väljer att satsa mer på sin e-handel. Rusta.com har uppdaterats och fått ny förbättrade funktioner.

Willys öppnar i ny lokal efter brand

Willys öppnar butik i Västerås i nybyggda lokaler efter branden i Erikslund i fjol. Den nya butiken öppnar där den gamla butiken låg.

Arla sänker priset till bönderna igen

För andra gången i år sänker nu Arla det pris man betalar till sina bönder för mjölken. Sänkningen gäller både konventionell och ekologisk mjölk.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil