Hemköp öppnar nytt i Barkarbystaden 2024

Hemköp öppnar nytt i Barkarbystaden 2024
Hemköps etableringschef Thomas Hässledal är nöjd med den nya satsningen. Foto: Pressbild
Hemköp ska öppna en ny butik i Barkarbystaden i västra Stockholm och enligt planen kan den egenägda butiken öppna någon gång under 2024.

Hemköp ska öppna en ny butik i Barkarbystaden i västra Stockholm och enligt planen kan den egenägda butiken öppna någon gång under 2024.

2024 öppnar Hemköp en egenägd butik i nya stadsdelen Barkarbystaden i västra Stockholm.
Butiken får ett bostadsnära läge med utmärkta kommunikationer runt knuten och skapar samtidigt ett 20-tal nya jobb.

Butiken får ett strategiskt läge i framväxande Barkarbystaden som när stadsdelen är klar 2026–2030 enligt plan ska 14 000 nya bostäder byggda och 30 000 invånare.

Hemköpsbutiken får ett centralt läge, i gatuplan till ett bostadshus som ligger i nära anslutning till tunnelbanans blå linje och den planerade nya T-banestationen Barkarbystaden.
Hemköp och fastighetsägaren Åke Sundvall är överens och har skrivit kontrakt, men det är fortfarande för tidigt att säga exakt vad det blir för matbutik.

– Men vi planerar självfallet för en modern butik med inspirerande matglädje och där matälskande kunder ska kunna ta del av Hemköps sortiment för såväl vardag som helg med färskvaror, delidisk och möjlighet till e-handel med click and collect,  säger Thomas Hässledal, etableringschef på Hemköp.
Om allt går som planerat ska butiken vara klar att öppna någon gång under 2024.

Fakta/Hemköp Barkarbystaden, Stockholm
Säljyta: drygt 1 300 kvm
Antal medarbetare: cirka 20
Öppettider: planerat 07.00-22.00 alla dagar
Planerad öppning: 2024

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Kronprinsparet på besök hos Fazer

Livsmedelsinnovationer och hållbarhet stod i centrum när kronprinsessan Victoria och prins Daniel besökte Fazer i Vanda förra veckan.

Circle K tar nytt steg kring hållbarhet

För att minska antalet engångsartiklar gör Circle K ett nytt test ihop med Panter och Tingstad. Det handlar om ett cirkulärt system för takeaway-mat.

En bonde har polisanmält sina kor

En indisk bonde har polisanmält sina kor efter att de inte producerat mjölk på fyra dagar, trots att de har fått den mat de ska ha.

”Fortsatt tufft för svensk ekonomi”

Svensk ekonomi visar hög aktivitet men står inför fortsatta problem och det är en lång väg till att återställa hushållens köpkraft, skriver Handelsbanken.

Coop öppnar ny butik i Västerås

28 september är det dags för Coop att inviga sin nybyggda butik i centrala Västerås, där man ska profilera sig med en extrasatsning på färskvaror.

Östenssons nya butik är invigd

Nu är invigningen av Hemköp Östenssons Folkungavallen genomförd och därmed har Linköping fått en ny modern livsmedelsbutik.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil