Movement börjar nytt samarbete

I portföljen som Movement kommer att distribuera ingår varumärken som Tartex, Clipper och Whole Earth. | Foto av Oleg Magni
Movement och holländska Wessanen inleder nu ett samarbete. Wessanen är ett företag inriktat på hälsosam och hållbar mat och med varumärken som Tartex. Nu inleder man ett samarbete med Movement.

Wessanen är ett rutinerat företag med 255 år på nacken, grundat som familjeföretag i Amsterdam redan år 1765.
Då handlade man framförallt med fröer, framförallt kanariefröer, men idag och framförallt sedan 2015 är företaget helt inriktat på hälsosam och hållbar mat.

Nu börjar man ett samarbete med Movement, ett samarbete som innefattar distribution, marknadsföring och säljkårsbearbetning på den svenska marknaden.

I portföljen som Movement kommer att distribuera ingår varumärken som Tartex, Clipper och Whole Earth.

Tartex har funnits i över 70 år och är helt rätt i tiden med sina ekologiska och veganska grönsakspastejer. Clipper är ekologiska och Fairtrade-märkta téer.
Whole Earths ekologiska läsk tillverkas av naturliga ingredienser som fruktjuice, är sötad med agavesirap och finns i många smaker.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Foodtech-bolag byter namn och vd

Vertikalodlaren Ljusgårda byter namn till Supernormal Greens och skiftar samtidigt på vd-stolen där grundaren Andreas Wilhelmsson åter tar plats.

”Fryst mat kan ge mindre matsvinn”

Findus, som säljer fryst mat, vill i samband med internationella dagen mot matsvinn, påpeka att fryst mat kan bidra till att minska matsvinnet hemma.

Efter köpet vill Adlibris butikssatsa

Förra hösten köpte Adlibris bokkedjan Pocketshop. Fusionen var klar vid årsskiftet och nu vill Adlibris göra en satsning på fysiska butiker.

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

KOMMER DU IHÅG?

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil