Movement börjar nytt samarbete

I portföljen som Movement kommer att distribuera ingår varumärken som Tartex, Clipper och Whole Earth. | Foto av Oleg Magni
Movement och holländska Wessanen inleder nu ett samarbete. Wessanen är ett företag inriktat på hälsosam och hållbar mat och med varumärken som Tartex. Nu inleder man ett samarbete med Movement.

Wessanen är ett rutinerat företag med 255 år på nacken, grundat som familjeföretag i Amsterdam redan år 1765.
Då handlade man framförallt med fröer, framförallt kanariefröer, men idag och framförallt sedan 2015 är företaget helt inriktat på hälsosam och hållbar mat.

Nu börjar man ett samarbete med Movement, ett samarbete som innefattar distribution, marknadsföring och säljkårsbearbetning på den svenska marknaden.

I portföljen som Movement kommer att distribuera ingår varumärken som Tartex, Clipper och Whole Earth.

Tartex har funnits i över 70 år och är helt rätt i tiden med sina ekologiska och veganska grönsakspastejer. Clipper är ekologiska och Fairtrade-märkta téer.
Whole Earths ekologiska läsk tillverkas av naturliga ingredienser som fruktjuice, är sötad med agavesirap och finns i många smaker.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil