Toppchef hos Ica lämnar för Volvo-jobb

Toppchef hos Ica lämnar för Volvo-jobb
Maria Lundberg. Foto: ICA
Maria Lundberg, idag IT-direktör inom Ica-gruppen, kommer i februari nästa år att lämna sitt jobb för en chefsbefattning på Volvo Group.

Maria Lundberg, idag IT-direktör inom Ica-gruppen, kommer i februari nästa år att lämna sitt jobb för en chefsbefattning på Volvo Group.

Maria Lundberg, Ica-gruppens IT-direktör lämnar Ica-gruppen i februari 2022, för att bli ”Head of technology” på Volvo Group.
Rekrytering av ersättare påbörjas omedelbart, meddelar Ica-gruppen.

− Maria Lundberg har med stort engagemang varit drivande i att utveckla Ica-gruppens IT-strategi som bland annat inneburit moderniseringar av IT-arkitekturen och nya plattformar för att möjliggöra den digitaliseringsresa som Ica är på, säger Ica-gruppens vd Per Strömberg.

– Hon har också framgångsrikt etablerat en stark samverkan mellan olika IT-organisationer internt och med verksamheterna. Maria har varit en mycket uppskattad ledare och kollega för oss inom Ica och jag önskar henne stort lycka till i framtiden, tillägger Per Strömberg.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Hemköp Jakobsberg nyinvigt och igång

Nu har Hemköp Jakobsberg öppnat på nytt. Det sker efter en omfattande modernisering. Under tiden har man fått vara i tillfälliga lokaler.

Årets julsnaps äldst i världen

I år lanseras nationalsnapsen Vasa 1628 som årets julsnaps, en snaps som faktiskt kan göra anspråk på att vara världens äldsta sprit.

Dags att inviga nya Hemköp Stadshagen

Nu är det dags för invigning av Hemköp Stadshagen. På onsdag, 29 n9vember, öppnar man butiken, alldeles intill tunnelbanan i Stadshagen.

Tre av fyra ska minska julköpen

Tre av fyra svarande i en ny undersökning säger att de ska dra ned på julklappsköpen detta år. Många slopar julklappar till andra vuxna helt.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil