Willys hemma öppnar i centrala Umeå 2022

Snart är skylten som visar en Willys hemma-butik uppe även i centrala Umeå. Foto: Pressbild Willys
Willys fortsätter att bygga ut butiksnätet. Den här gången i Umeå där företaget i slutet av året ska öppna en butik på Rådhusesplanaden i centrum.

I slutet av 2022 öppnar en Willys hemma-butik på Rådhusesplanaden i centrala Umeå. De två – snart tre – fullstora Willys-butikerna som redan finns i Umeå kompletteras därmed av en centrumbutik i något mindre format. 
Den nya butiken skapar omkring 20 nya arbetstillfällen.

Hösten 2020 skrevs avtal om en ny och tredje Willys-butik på handelsområdet Klockarebäcken, och nu är allt klart även för en Willys hemma-butik i staden.

Det blir på bästa läge på Rådhusesplanaden i centrala Umeå som Willys Hemma kommer att slå upp portarna i slutet av året. 

Hyresvärden Umehem kommer att genomföra en större renovering och ombyggnation i samband med etableringen av butiken. 
I samband med renoveringen flyttar blombutiken Buketten till ett nytt läge i samma fastighet och lämnar plats för Willys Hemma, som får en yta på cirka 1 100 kvadratmeter.

– Vi ser fram emot att ta bra och hållbar mat med låga priser till centrala Umeå. Med det här läget blir butiken ett viktigt skyltfönster för oss i stan, säger Heinz Möller, etableringschef hos Willys.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil