Dogman öppnar nytt både i Gävle och Umeå

Dogman öppnar nytt både i Gävle och Umeå
Foto: Dogman
Butikskedjan Dogman är inne i en expansiv fas och efter beskedet om ny butik i Norrköping kommer nu samma besked vad gäller Umeå och Gävle.

Butikskedjan Dogman är inne i en expansiv fas och efter beskedet om ny butik i Norrköping kommer nu samma besked vad gäller Umeå och Gävle.

Butikskedjan Dogman, som hörs på namnet specialiserade på vovvar, öppnar tre nya butiker under resten av året och kommer efter det att ha 29 butiker totalt.
De nya butikerna hamnar i Norrköping, Umeå och Gävle och öppnar alla i november eller december.

Största butiken blir den i Norrköping. Den hamnar på Ingelsta och blir 1 800 kvadratmeter stor.
I Gävle öppnar man i Valbo köpstad på 1 500 kvadratmeter medan hundälskarna i Umeå får nöja sig med 800 kvadratmeter i Strömpilens handelsplats.
Alla butiker ska dock erbjuda hundtrimning och spatjänster för jyckarna.

– Vi är inne i en expansiv fas och öppnar många nya butiker under hösten. Genom vår e-handel kan vi erbjuda vårt stora sortiment med husdjurstillbehör i hela landet. I de fysiska butikerna kompletteras det utbudet med exempelvis smådjur, tjänster inom trim- och djur-spa och butikerna blir med sina aktivitetsytor ett utflyktsmål i sig, säger Pierre Olofsson, vd för Dogman i en pressrelease.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Det blir Ica som öppnar hos Sture

Ica Sturehallen. Det blir den butik som någon gång under hösten 2026 ger Sturekvarteret en ny dagligvarubutik och då öppna i Sturegallerian.

Lidl bjuder barn på VM-handbollen

VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

Hemköp Jakobsberg nyinvigt och igång

Nu har Hemköp Jakobsberg öppnat på nytt. Det sker efter en omfattande modernisering. Under tiden har man fått vara i tillfälliga lokaler.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil