Nu är Jysk uppe i 147 butiker

Tim Rom Widström ser glad ut och det kan man vara när man är butikschef för nya Jysk i Hagfors. | Foto: Pressbild
Under måndagen öppnade Jysk i Hagfors. Därmed är den danska kedjan inte bara uppe i två värmländska butiker utan – kanske viktigare – 147 svenska.

Måndag öppnade JYSK i Hagfors och därmed växer butiksnätet till 147 butiker.
– Äntligen är butiken färdig och vi ser fram emot att visa Hagforsborna butiken. Det blir en lugnare invigning än vad vi skulle önska. Men å andra sidan ger det Hagforsborna möjlighet att besöka oss lugn och ro och njuta av den fina butiken, säger Tim Rom Widström som är butikschef för butiken i Hagfors.

Butiken blir den andra i Värmland med det nya konceptet med bland annat en sovrumslik sängstudio och miljöer där man kan uppleva produkterna i ”hemmiljö”.
Sex medarbetare har rekryterats från Hagfors med omnejd för att ge Hagforsborna bästa service inom kuddar, täcken, sängar, möbler och heminredning.

– Vi vet att det finns en stor vilja i att kunna handla i Hagfors och slippa resa för att handla det man behöver. Vi tror starkt på den lokala handeln och ser fram emot att kunna bidra till att den växer i Hagfors, säger butikschefen Tim Rom Widström. Butiken i Hagfors blir Jysks 147:e butik och innan räkenskapsåret tar slut kommer butiksnätet att växa med ytterligare en när Insjön får sin första butik i slutet av juni.

– Vi håller fast vid vår strategi att bygga ut butiksnätet. Vi har fortfarande några platser på vår expansionskarta där vi vill sätta Jysk-flaggor. Hagfors och Insjön är bra exempel på två platser som vi velat expandera till länge. Det är roligt att vi är i mål där nu, säger Josef Sommarkrans som är etableringschef för Jysk Sverige.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil