OKQ8 gör en Ica-Stig med serie om en mack

OKQ8 gör en Ica-Stig med serie om en mack
Foto: OKQ8 / YouTube
Det har ju fungerat så länge för Ica, så varför ska inte OKQ8 kunna landa samma koncept? Resonerade man, kanske. Nu startar man en serie om en mack.

Det har ju fungerat så länge för Ica, så varför ska inte OKQ8 kunna landa samma koncept? Resonerade man, kanske. Nu startar man en serie om en mack.

Pris, tjänster och erbjudanden som naturliga delar i ett reklamkoncept som ska gå i tv.
Låter det bekant? Det är det också.

OKQ8 vill göra sin egen variant av Ica-Stig och hans butik och startar ett nytt filmkoncept/filmserie som även ska gå på tv.
– Vi har jobbat intensivt under hösten med det här, och konceptet kommer att göra ett stort och viktigt jobb för oss på OKQ8, såväl för vår affär och vårt varumärke som internt och mot våra kunder. Det kommer också starkt hjälpa till att driva våra affärsprioriteringar, säger Charlotte Sjöberg Nilsson, marknadschef OKQ8, i en pressrelease.

Konceptet har man skapat sedan i somras i samarbete med reklambyrån 13 och producerat av Esteban.
– Det känns kul att ha fått förtroende att ta fram ett nytt reklamkoncept för Sveriges största drivmedelskedja. Målsättningen är att filmkonceptet framöver kommer konkurrera med Ica-såpan om positionen som Sveriges mest omtyckta, säger Nima Stillerud, creative director på 13.

Den 8 februari kan du bedöma resultatet på TV4.
Kan du inte hålla dig till dess så har en trailer redan släppts digitalt.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Krav finalist hos Livsmedelspriset

Krav är nominerat som en av tre finalister till Livsmedelspriset, vilket delas ut under Livsmedelsdagarna i Tylösand 21 september.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil