Tre kan vinna pris som familjeföretag

Tre kan vinna pris som familjeföretag
Klässbols linneväveri är ett av de företag som kan bli vinnare hos Löfbergs. Foto: Pressbild
Nu har juryn för Löfbergs pris till värmländska familjeföretag presenterat sina finalister bland de mer än 40 kvalificerade nominerade som nått juryn.

Nu har juryn för Löfbergs pris till värmländska familjeföretag presenterat sina finalister bland de mer än 40 kvalificerade nominerade som nått juryn.

Löfberg family business award uppmärksammar framgångsrika familjeföretag och deras betydelse för värmländskt och svenskt näringsliv.
Nu har juryn utsett tre finalister och i år är det Holfast, Klässbols linneväveri och Mollstedt ur som gör upp om titeln.

– I år fick vi in mer än 40 kvalificerade nomineringar, ett tecken på att familjeföretagen i Värmland engagerar. Årets finalister har alla en lång och anrik historia som nuvarande generationer lyckats förvalta och utveckla på ett imponerande sätt. Det gör dem till goda ambassadörer för familjeföretagandet, säger Kathrine Löfberg, själv familjeföretagare i fjärde generationen.

– Familjeföretagen står för en tredjedel av sysselsättningen och BNP i Sverige, och betyder naturligtvis mycket för jobben och ekonomin i Värmland också. Med de här priset vill vi uppmärksamma alla värmländska familjeföretag som bidrar till en positiv utveckling i Värmland, säger Kathrine Löfberg.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

”Fortsatt tufft för svensk ekonomi”

Svensk ekonomi visar hög aktivitet men står inför fortsatta problem och det är en lång väg till att återställa hushållens köpkraft, skriver Handelsbanken.

Coop öppnar ny butik i Västerås

28 september är det dags för Coop att inviga sin nybyggda butik i centrala Västerås, där man ska profilera sig med en extrasatsning på färskvaror.

Östenssons nya butik är invigd

Nu är invigningen av Hemköp Östenssons Folkungavallen genomförd och därmed har Linköping fått en ny modern livsmedelsbutik.

Ica-banken höjer sparräntan igen

Ica-banken höjer återigen sparräntan. Den här gången kommer det som en omedelbar reaktion på riksbankens räntebesked torsdag.

Ännu ett nytt svenskt snabbmatskoncept

Nu kommer ytterligare ett svenskt restaurangkoncept med ambitionen att utmana de stora snabbmatskedjorna. ”Fiffis” är namnet på den senaste utmanaren.

Hemköp öppnar i nya lokaler i Örby

Nu har Hemköp öppnat sin nya fräscha Hemköp-butik i Örby i södra Stockholm. Efter två år kunde man slå upp portarna 14 september.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil