Tre kan vinna pris som familjeföretag

Tre kan vinna pris som familjeföretag
Klässbols linneväveri är ett av de företag som kan bli vinnare hos Löfbergs. Foto: Pressbild
Nu har juryn för Löfbergs pris till värmländska familjeföretag presenterat sina finalister bland de mer än 40 kvalificerade nominerade som nått juryn.

Nu har juryn för Löfbergs pris till värmländska familjeföretag presenterat sina finalister bland de mer än 40 kvalificerade nominerade som nått juryn.

Löfberg family business award uppmärksammar framgångsrika familjeföretag och deras betydelse för värmländskt och svenskt näringsliv.
Nu har juryn utsett tre finalister och i år är det Holfast, Klässbols linneväveri och Mollstedt ur som gör upp om titeln.

– I år fick vi in mer än 40 kvalificerade nomineringar, ett tecken på att familjeföretagen i Värmland engagerar. Årets finalister har alla en lång och anrik historia som nuvarande generationer lyckats förvalta och utveckla på ett imponerande sätt. Det gör dem till goda ambassadörer för familjeföretagandet, säger Kathrine Löfberg, själv familjeföretagare i fjärde generationen.

– Familjeföretagen står för en tredjedel av sysselsättningen och BNP i Sverige, och betyder naturligtvis mycket för jobben och ekonomin i Värmland också. Med de här priset vill vi uppmärksamma alla värmländska familjeföretag som bidrar till en positiv utveckling i Värmland, säger Kathrine Löfberg.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood och Agtira ökar produktionen

Gurkor som kan säljas direkt efter de plockats från plantan. En oslagbart färsk produkt som producerats på ett hållbart sätt helt med minimal vattenförbrukning.

EVENT: Mariestads satsar mer hållbart

Svenskodlad malt – lyfts först på Scandic. Under 2022 startade Spendrups ett nytt samarbete med Lantmännen, där maltkorn har odlats enligt odlingsprogrammet Klimat & Natur.

Fontana är en av Sveriges bästa

Efter årets medarbetarundersökningar kan Fontana för sjätte året i rad fira certifieringen och titulera sig Great Place To Work®

Vi förändrar påskfirandet

Billigare mat, bättre planering och färre rätter på påskbuffén – så kommer svenskarnas påskfirande se ut, när åtta av tio förändrar sitt firande med anledning av ökade matkostnader.

Länen som näthandlar mest

Stockholm är det län som handlar mest online i hela landet, enligt nya siffror från Klarna. Tvåa och trea på listan är Norrbotten och Uppsala, sist är Västernorrland.

Svensk mat har starka mervärden

Årets stämma för branschorganisationen Svensk Fågel med temat ”Vår globala och lokala utmaning för en konkurrenskraftig och hållbar matfågelproduktion” har nyligen avslutats i Tylösand, Halmstad

Bärtas smörgåspålägg tar plats

Produkterna finns nu att hitta i kylen hos ytterligare 173 Hemköp, Willys och
City Gross. Det ökar tillgängligheten för närodlade, veganska livsmedel utan tillsatser.

Finlands mest hållbara varumärke

För nionde gången blev Valio utsedd till det mest hållbara varumärket i Finland.Konsumenterna uppskattar framför allt Valios lokala produktion.

Vald till generalsekreterare

Vi-skogens styrelse har utsett Charlotta Szczepanowski till ny generalsekreterare. Charlotta Szczepanowski har tidigare haft rollen som arbetande styrelseordförande för Vi-skogen och kommer nu fortsätta driva arbetet framåt. Charlotta tillträder sin nya roll den 1 april.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil