Nu startar Movement sin nya storstadskår

Nu startar Movement sin nya storstadskår
Storstädernas butiker står i centrum för Movements nya säljkår. Foto: Pressbild Movement
Nu kör Movement igång en ny säljkår och den ska ha fullt fokus på storstadsregionerna. Nyheten släpptes redan i höstas och nu går man igång på allvar.

Nu kör Movement igång en ny säljkår och den ska ha fullt fokus på storstadsregionerna. Nyheten släpptes redan i höstas och nu går man igång på allvar.

Nu startar Movement sin nya säljkanal i form av en storstadskår med möjlighet till direktförsäljning.
Det handlar om en något mindre kår än de sju rikstäckande säljkårer man har idag.

I portföljen finns leverantörer och produkter som önskar sälja via direktleveranser till enskilda butiker till exempel nystartade varumärken som har stor potential i våra storstadsområden, men även etablerade varumärken som är centralt listade och behöver extra förstärkning, skriver Movement i en pressrelease.

Det har varit ett stort intresse för denna säljkår sedan nyheten släpptes i slutet av oktober och redan från start finns varumärken i portföljen som Malmö chokladfabrik, Backers, Aqua Novel, Acai bowl, Sproud och Candinavia där, redovisar man.

– Att få vara delaktig i att bygga upp en helt ny säljkår som kommer att vara unik känns både spännande, utmanande och självklart väldigt roligt. Nya medarbetare och nya samarbetspartners, bara det är spännande och väldigt kul, konstaterar Jonas Hagelbäck.

Hagelbäck har tidigare arbetat som regionchef för säljkår kolonial hos Movement men blir nu försäljningschef för den nya storstadskåren.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Sales Support firar 30 år

30-årsjubileum. Och 15-årsjubileum. Det är mycket nu för
Sales Support som både firar och tittar framåt.

Arla testar foder för mindre utsläpp

Nu testar drygt 2 500 svenska Arla-kor fodertillskottet Bovaer. Det är ett experiment som syftar till att minska metanutsläppen med cirka 30 procent.

Coop genomför en ny prissänkning

Även Coop utnyttjar läget till att nu göra en längre kampanj med prissänkta varor, i Coops fall för perioden 5 juni till och med 2 juli.

Marabous ägare svartlistas av Ukraina

Ukraina svartlistar Mondelez, som bland annat äger varumärken som Marabou, O´boy och Daim eftersom koncernen bidrar till Rysslands krigskassa.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil