Dags för Ica att hylla årets lokala hjältar

Dags för Ica att hylla årets lokala hjältar
Årets lokala hjälte junior är en ny kategori när Icas entreprenörspriser för 2021 ska delas ut. Foto: Pressbild Ica
Årets lokala hjälte för fjärde året – juniorupplagan för första gången. Så ser det ut när nu Ica ska hylla entreprenörer och dela ut priser 2021.

Årets lokala hjälte för fjärde året – juniorupplagan för första gången. Så ser det ut när nu Ica ska hylla entreprenörer och dela ut priser 2021.

Icas entreprenörspris delas ut till personer som med sitt företagande gjort Sverige bättre.
I år delas priset ut i två kategorier – Årets lokala hjälte och Årets lokala hjälte junior, som genom sina insatser och sitt entreprenörskap gjort skillnad för sitt lokala samhälle.

Juniorpriset delas ut till en lokal hjälte under 22 år. I juryn sitter bland andra LRF:s vd Anna-Karin Hatt och Per Strömberg, vd Ica-gruppen.
Priset består av två stipendier på 100 000 kronor vardera och delas ut till två vinnare. 

– Genom priset vill vi lyfta två entreprenörer som jobbar i samma anda som Icas 1300 lokala entreprenörer, Ica-handlarna. Tillsammans utgör de grunden för Ica och visar hur ett starkt engagemang för sitt närområde kan göra skillnad, säger Per Strömberg.

Årets lokala hjälte delas ut för fjärde året i rad och går till en entreprenör som lägger tid, pengar, själ och hjärta i att bidra till en positiv utveckling där de bor och verkar.
Det kan handla om någon som ser till att orten hålls levande och skapar arbetstillfällen, eller på annat sätt gör platsen där de verkar till en attraktiv plats. Nytt för i år är priskategorin Årets lokala hjälte Junior. Utmärkelsen går till en person under 22 år som bidrar till förbättring i sitt närområde.
Den unga entreprenören är en lokal förebild som med stort engagemang kämpar för sin affärsidé, skriver Ica i sin presentation.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil