Årets mästarpilsner från Melleruds är snart här

Foto Pressbild
Årets mästarpilsner från Melleruds speglar Jessie Sommarströms matfilosofi. Hur den smakar kan du snart ta reda på hos Systembolaget och Hemköp.

Vinnaren av Årets kock 2022, Jessie Sommarström, har traditionsenligt tagit fram sin egen Mästarpilsner tillsammans med en annan mästare – Richard Bengtsson, chefsbryggmästare på Spendrups. 

Melleruds mästarpilsner är en rejäl, ekologisk pilsner som passar lika bra som sällskapsdryck som till klassisk husmanskost, konstaterar man. 
Den finns som 5%-ig på Systembolaget och den alkoholfria Mästarpilsnern hittas på Hemköp från 13 mars.


– När jag fick chansen att brygga en öl tillsammans med bryggmästare Richard Bengtsson tänkte jag precis som jag gör med min mat. Jag utgick från råvarorna och valde dem med omsorg för att sedan hitta balans mellan smakerna, berättar Jessie Sommarström.

– För mig är det viktigt att gynna svenska producenter som arbetar i symbios med naturen och därför blev jag extra glad över att Richard delar min vision. Så utifrån fina svenska råvaror och Richards kunskap har vi skapat årets Mästarpilsner, summerar hon.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil