Willys vill öppna ny butik i Arvika

Willys vill öppna ny butik i Arvika
Foto: Mostphotos
Willys vill bygga en butik i västvärmländska Arvika, granne med Mekonomen, och räknar med att kunna öppna under andra halvåret 2022.

Willys vill bygga en butik i västvärmländska Arvika, granne med Mekonomen, och räknar med att kunna öppna under andra halvåret 2022.

Willys har tecknat avtal om att öppna en ny butik i Arvika, vid ett tillgängligt och trafikorienterat läge nära centrum. Etableringen kommer att innebära cirka 30 nya arbetstillfällen.

Butiken är tänkt att öppna på en tomt på Myråsen, granne med Mekonomen i anslutning till väg 61 och 172, där en stor del av trafiken passerar till och från Arvika centrum. 
Staden täcker in ett stort upptagningsområde och med den nya butiken förstärker Willys sin närvaro ytterligare i Värmland, konstaterar kedjan i en pressrelease.

– Med den nya butiken kommer vi att täcka in ett nytt område och nå nya kundgrupper från ett större upptagningsområde. Vi ser stor potential för Willys koncept i Arvika, säger Willys etableringschef Tor Gullberg.
– Det saknas en lågprisaktör med fullsortiment med bra mat till låga priser i staden, och det kommer att sätta fart på konkurrensen.

Tanken är att butiken preliminärt ska kunna öppnas under senare delen av 2022.
Det kommer bli en stor butik på cirka 3 000 kvadratmeter, med bra parkeringsmöjligheter, och i en helt ny fastighet som anpassas till Willys koncept, konstaterar man i pressmeddelandet.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Kronprinsparet på besök hos Fazer

Livsmedelsinnovationer och hållbarhet stod i centrum när kronprinsessan Victoria och prins Daniel besökte Fazer i Vanda förra veckan.

Circle K tar nytt steg kring hållbarhet

För att minska antalet engångsartiklar gör Circle K ett nytt test ihop med Panter och Tingstad. Det handlar om ett cirkulärt system för takeaway-mat.

En bonde har polisanmält sina kor

En indisk bonde har polisanmält sina kor efter att de inte producerat mjölk på fyra dagar, trots att de har fått den mat de ska ha.

”Fortsatt tufft för svensk ekonomi”

Svensk ekonomi visar hög aktivitet men står inför fortsatta problem och det är en lång väg till att återställa hushållens köpkraft, skriver Handelsbanken.

Coop öppnar ny butik i Västerås

28 september är det dags för Coop att inviga sin nybyggda butik i centrala Västerås, där man ska profilera sig med en extrasatsning på färskvaror.

Östenssons nya butik är invigd

Nu är invigningen av Hemköp Östenssons Folkungavallen genomförd och därmed har Linköping fått en ny modern livsmedelsbutik.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil