Dags för finalen av Ät! Stockholm 2021

Dags för finalen av Ät! Stockholm 2021
Lisa Lemke är moderator och Fredrik Eriksson kulinarisk profil vid finalen. Foto: Pressbild
Lästid: < 1 minut
Idag, tisdag 23 november, är det dags för finalen av Ät! Stockholm 2021, där tolv nya, innovativa produkter baserade på svenska råvaror tävlar.

Idag, tisdag 23 november, är det dags för finalen av Ät! Stockholm 2021, där tolv nya, innovativa produkter baserade på svenska råvaror tävlar.

Idag, 23 november kl. 13.30-15.00 sänds finalen av Ät! Stockholm 2021 där tolv nya, hållbara och innovativa livsmedelsprodukter baserade på svenska råvaror tävlar. Tävlingen sänds via Youtube och mer konkret Matlusts Youtube-kanal.

”Ät! Stockholm” vänder sig till små och medelstora förädlare, råvaruproducenter och matlagare i Stockholms län.
Alla tävlingsbidrag bedöms av experter i en smakjury, en marknadsjury och en hållbarhetsjury.

Fakta/Tävlande lag
Törst. Produkt: Real Elderflower. Från Värmdö.
Varma Sverige. Produkt: Fryspizza. Från Södertälje.
Vitsjökrokens gård. Produkt: Roslagssenap. Från Norrtälje.
Green Kitchen Roslagen. Produkt: Temp:ish Your Style Naturell Helbit. Från Norrtälje.
Frankly Foods. Produkt: Fermenterad Argentinsk Chorizo. Från Stockholm/Mariefred.
Sopköket. Produkt: Frysta måltider på räddade råvaror: Beet Bourguignon. Från Stockholm.
Ostmakeriet på Rindö. Produkt: Ostmakeriets Vasslesorbet. Från Vaxholm.
Grannköket korv & sånt. Produkt: Korvhen. Från Norrtälje.
Norrtelje musteri. Produkt: Blåbärstryshot. Från Norrtälje.
The Hairy Pig. Produkt: Vildsvinskorv. Från Stockholm.
Icha. Produkt: Icha kombucha. Från Stockholm.
Piadina. Produkt: Stoccolma. Från Stockholm.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil