Best börjar satsa på skärgårdsleveranser

Best börjar satsa på skärgårdsleveranser
Nu börjar Best Transport med leveranser i Stockholms skärgård. Foto: Best Transport
Endast 0,2 procent av inköpen från skärgården förra året gjordes online. Nu satsar Best på att bryta det via e-handelsleveranser till skärgårdsbor.

Endast 0,2 procent av inköpen från skärgården förra året gjordes online. Nu satsar Best på att bryta det via e-handelsleveranser till skärgårdsbor.

Svenska konsumenter har under de senaste åren, och framförallt under Corona-pandemin, vant sig vid bekvämligheten och tryggheten med att handla online och få varorna levererade hela vägen hem till dörren, skriver Best transport som bakgrund till varför man nu satsar på att i samarbete med Skärgårda erbjuda e-handelsleveranser även till skärgården.

I Stockholms skärgård har de moderna leveranslösningarna varit få, menar man men börjar nu leveranserna.
Nätapoteket Apotea, elektronikkedjan Kjell & company och nätbutikerna hos Vetzoo och Arken zoo är de e-handlare som nu anslutit sig för skärgårdsleveranser.

– Vi tycker att tjänsten med skärgårdsleveranser är en jättebra service och vi är glada över att få vara med och erbjuda den till våra kunder tillsammans med Best, säger Pär Svärdson vd på Apotea.

– I skärgården finns det ett stort behov av att få hjälp med leveranser med allt ifrån mindre paket innehållande mediciner och kläder till skrymmande varor såsom vitvaror, möbler och byggvaror, hävdar Skärgårdas Lennart Silvegren.

Bofasta skärgårdsbor kan nu se fram emot att kunna få ö-leveranser året om. Under juni, juli och augusti kan de, likväl som de miljontals semestrande konsumenter som under högsäsongen besöker Stockholms skärgård, kunna ta emot sina online-köp dagligen.

– Med största sannolikhet är det avsaknaden av leveranslösning som varit anledningen till att e-handeln inte ännu fått ett stort uppsving i denna geografi, menar Best transports vd Niklas Knight som nu hoppas ha löst problemet.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Dags att inviga nya Hemköp Stadshagen

Nu är det dags för invigning av Hemköp Stadshagen. På onsdag, 29 n9vember, öppnar man butiken, alldeles intill tunnelbanan i Stadshagen.

Tre av fyra ska minska julköpen

Tre av fyra svarande i en ny undersökning säger att de ska dra ned på julklappsköpen detta år. Många slopar julklappar till andra vuxna helt.

Medlemskampanj ska lyfta Coop

Coop lanserar en ny kampanj för att locka fler kunder och stå starka i konkurrensen med bland annat lågprisprofilerade kedjorna Lidl och Willys.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil