Best börjar satsa på skärgårdsleveranser

Best börjar satsa på skärgårdsleveranser
Nu börjar Best Transport med leveranser i Stockholms skärgård. Foto: Best Transport
Endast 0,2 procent av inköpen från skärgården förra året gjordes online. Nu satsar Best på att bryta det via e-handelsleveranser till skärgårdsbor.

Endast 0,2 procent av inköpen från skärgården förra året gjordes online. Nu satsar Best på att bryta det via e-handelsleveranser till skärgårdsbor.

Svenska konsumenter har under de senaste åren, och framförallt under Corona-pandemin, vant sig vid bekvämligheten och tryggheten med att handla online och få varorna levererade hela vägen hem till dörren, skriver Best transport som bakgrund till varför man nu satsar på att i samarbete med Skärgårda erbjuda e-handelsleveranser även till skärgården.

I Stockholms skärgård har de moderna leveranslösningarna varit få, menar man men börjar nu leveranserna.
Nätapoteket Apotea, elektronikkedjan Kjell & company och nätbutikerna hos Vetzoo och Arken zoo är de e-handlare som nu anslutit sig för skärgårdsleveranser.

– Vi tycker att tjänsten med skärgårdsleveranser är en jättebra service och vi är glada över att få vara med och erbjuda den till våra kunder tillsammans med Best, säger Pär Svärdson vd på Apotea.

– I skärgården finns det ett stort behov av att få hjälp med leveranser med allt ifrån mindre paket innehållande mediciner och kläder till skrymmande varor såsom vitvaror, möbler och byggvaror, hävdar Skärgårdas Lennart Silvegren.

Bofasta skärgårdsbor kan nu se fram emot att kunna få ö-leveranser året om. Under juni, juli och augusti kan de, likväl som de miljontals semestrande konsumenter som under högsäsongen besöker Stockholms skärgård, kunna ta emot sina online-köp dagligen.

– Med största sannolikhet är det avsaknaden av leveranslösning som varit anledningen till att e-handeln inte ännu fått ett stort uppsving i denna geografi, menar Best transports vd Niklas Knight som nu hoppas ha löst problemet.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood satsar på bananmognad

Jämnare mognad, bättre kvalitet och mindre svinn. Det är resultatet av Greenfoods nya bananmognadsanläggning som just nu byggs i Helsingborg.

Grytor bra för mage och tuffa tider

Plånboksvänliga, värmande grytor fungerar perfekt både som lunchmatlåda och för söndagsmiddag, svarar många i en ny undersökning.

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil